Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Viu un mes molt esportiu!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Viu un mes molt esportiu!

Aquest mes de juny gaudiu de les sessions gratuïtes dels Sport Talents de BOXBarcelona

Per Time Out en col·laboració amb Nike
Advertising

El mes de juny és el mes de l'esport a Barcelona. Si la música té com a punts forts quatre festivals de capçalera com són el Primavera Sound, el Sónar, el Cruïlla i el Beach, l'esport té el BCN Festival of Sports, un esdeveniment de primera divisió que té com a epicentre el Nike BOXBarcelona, al cor de la Barceloneta. Però atenció, no només és una cita apta i imprescindible per als amants de l'esport, no. Per què? Perquè també s'hi uneix l'art i la música, en un cartell que és l'enveja de qualsevol festival. I què fa que hi hagi un abans i un després del BCN Festival of Sports? Posa't les sabatilles, apreta fort el llaç dels cordons i comença a córrer amb nosaltres! 

Durant tot el mes, Nike BOXBarcelona obre les portes, de manera gratuïta, a totes les sessions d'Sports Talents. Si encara et preguntes què és això, t'ho expliquem: són les sessions que especialistes en diverses disciplines esportives fan perquè milloris el cos i la forma.  Vols saber quins són? I vols saber què més hi ha darrere d'aquest festival? 

Nike BOXBarcelona

5. Customitza la samarreta!

Les samarretes dels equips o de les seleccions són alguna cosa més que una peça de tela amb uns colors al damunt d'una pista: passen a formar part de la cultura i també de la moda. Imagina't, per exemple, transformar la samarreta del Barça en una peça artística única! 'Workshops' a càrrec de talents del disseny, la cultura i la música et permetran de fer aquest pas i convertir les samarretes del Barça (15 de juny, 16,30 hores), de Nigèria (16 de juny, 16.00 hores) i del Brasil (27 de juny, 16,00 hores) en alguna cosa que trascendeix l'esfera purament esportiva. Una creació personal que serveix també per celebrar els quaranta anys de Nike Football.

Nike BOXBarcelona

6. Un final de festa espectacular!

Com era d'esperar, un sarau d'aquestes dimensions no podia acabar de qualsevol manera: el punt final el posa el Just Do It Day. Calça't i equipa't bé i, sobretot, apunta't aquesta data a l'agenda: 30 de juny. A partir de les 6,30 del matí i fins que es pongui el sol, viuràs la ciutat amb una gran varietat d'activitats que no et pots perdre de cap de les maneres. Ioga, futbol, bàsquet, 'functional training', running... A més, igual que en un festival de música, hi haurà activitats paral·leles en un munt d'escenaris distribuïts al centre esportiu de la Mar Bella. I en un d'aquests escenaris, un MC animarà la jornada. Si encara no ho has fet, reserva la teva plaça!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising