12è aniversari de Somoslas: Todd Terje + The Black Madonna

Gai i lèsbic
Todd Terje
1/2
The Black Madonna
2/2
The Black Madonna

Time Out diu

Somoslas celebra el seu dotzè aniverari d'indie queer no amb una festa sinó amb dues: Todd Terje i The Black Maddona en són els caps de cartell.

Donen guerra des del 2008 i van néixer com una alternativa a l’escena clubbing del moment, proclamant-se com a sarau indie queer i barrejant DJs que basculaven entre el house, la música disco i el pop amb directes de tot tipus i pelatge. En poc temps es van convertir en una de les nits més trencadores d’Apolo i en una rara avis en la nit barcelonina, un espai on tothom hi cabia i on l’únic objectiu era la diversió sense corsés de cap tipus.

Ara, Somoslas es prepara per celebrar els seus dotze anys de vida, en què han ballat al so d’artistes com The Magician, Little Boots, Ladilla Rusa, Mighty Mouse, Horse Meat Disco, DJ Supermarkt, Dimitri From Paris, Honey Dijon, Chico y Chica, Louie Austen, 2Raumwohnung, Chicks on Speed, Electrosexual, Hard Ton, Hidrogenesse, Las Bistecs, Javiera Mena i La Prohibida, entre d’altres.

La celebració d’aquests dotze anys es divideix en dues parts: la primera tindrà lloc el 18 de gener i comptaran amb el mag del disco Todd Terje, mundialment conegut pel seu hit global ‘Inspector Norse’, i també per les seves relectures de clàssics de Dolly Parton, Ace Of Base, Antena o Roxy Music.

La segona part de l’aniversari arribarà al febrer, el dia 21, i portarà un dels noms del moment a Apolo: The Black Madonna. La seva història com a DJ és excepcional, ja que partia del no-res i ha aconseguit fites com ser resident del mític Smart Bar de Chicago amb Frankie Knuckles o ser la primera dona triada per Mixmag com a DJ de l’any. És coneguda per la seva energia desmesurada i per la seva innata connexió amb la pista.

Detalls

També t'agradarà