Autogestió porca: IIa trobada de col·lectius queer autogestionats

Gai i lèsbic
Autogestió porca
Autogestió porca

Time Out diu

Del 12 al 14 de febrer el MACBA celebrarà la segona trobada de col·lectius queer autogestionats, amb tallers, una presentació i un concert.

Després de l’èxit de l’any passat, la trobada ‘Autogestió porca’ arriba a la seva segona edició i pretén compartir estratègies, metodologies i temes d’investigació de quatre col·lectius provinents del sud d’Europa que treballen en els límits de la producció cultural i l’activisme de la dissidència sexual.

En aquesta edició, també dirigida per Lucía Egaña, s’han proposat treballar sobre quatre eixos: la relació del cos amb l’alimentació, la tecnologia, la performativitat i el desig.

La primera jornada, del dia 12, consistirà en un conjunt de tallers, tots ells simultanis i de 17 a 21 h.: “Veganisme popular, performativitats fagocitadores i transformació social”, a càrrec d’Anabela Moreira dos Santos i Sandra Pereira da Rocha; “F_Hack_App: l’experiència del transmaricabollotariat”, a càrrec del col·lectiu Laboratio Smaschieramenti; “Com crear tallers infantils a través del drag”, amb el col·lectiu Drag For Kids; i un laboratori sensorial per a corporalitats dissidents, amb Elena-Urko i Patricia Carmona.

El segon i últim dia, el 14 de febrer, comptarà amb la presentació (20.30 h.) d’'El libro de buen Vmor. Sexualidades raras y políticas extrañas’, de Fefa Vila i Javier Sáez, amb la participació de Lucía Egaña, Diego Marchante, Pablo Martínez i Iñaki Vázquez, i s’acabarà amb una festa (22.30 h.) amb el col·lectiu Fúria Queer sota el lema ‘El meu cos és una festa!’.

Tots els actes són gratuïts, però us recomanem inscriure-us als tallers a docenciapei@macba.cat per assegurar que hi tindreu plaça.

Per Sebastià Portell

Detalls

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening