Autogestió porca: IIa trobada de col·lectius queer autogestionats

Gai i lèsbic
Autogestió porca
Autogestió porca

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Del 12 al 14 de febrer el MACBA celebrarà la segona trobada de col·lectius queer autogestionats, amb tallers, una presentació i un concert.

Després de l’èxit de l’any passat, la trobada ‘Autogestió porca’ arriba a la seva segona edició i pretén compartir estratègies, metodologies i temes d’investigació de quatre col·lectius provinents del sud d’Europa que treballen en els límits de la producció cultural i l’activisme de la dissidència sexual.

En aquesta edició, també dirigida per Lucía Egaña, s’han proposat treballar sobre quatre eixos: la relació del cos amb l’alimentació, la tecnologia, la performativitat i el desig.

La primera jornada, del dia 12, consistirà en un conjunt de tallers, tots ells simultanis i de 17 a 21 h.: “Veganisme popular, performativitats fagocitadores i transformació social”, a càrrec d’Anabela Moreira dos Santos i Sandra Pereira da Rocha; “F_Hack_App: l’experiència del transmaricabollotariat”, a càrrec del col·lectiu Laboratio Smaschieramenti; “Com crear tallers infantils a través del drag”, amb el col·lectiu Drag For Kids; i un laboratori sensorial per a corporalitats dissidents, amb Elena-Urko i Patricia Carmona.

El segon i últim dia, el 14 de febrer, comptarà amb la presentació (20.30 h.) d’'El libro de buen Vmor. Sexualidades raras y políticas extrañas’, de Fefa Vila i Javier Sáez, amb la participació de Lucía Egaña, Diego Marchante, Pablo Martínez i Iñaki Vázquez, i s’acabarà amb una festa (22.30 h.) amb el col·lectiu Fúria Queer sota el lema ‘El meu cos és una festa!’.

Tots els actes són gratuïts, però us recomanem inscriure-us als tallers a docenciapei@macba.cat per assegurar que hi tindreu plaça.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà