Bananas! Carnaval

Gai i lèsbic
I'm going Bananas
I'm going Bananas

Time Out diu

I’m going Bananas, la nova aposta per als dissabtes a la sala Tango, es disfressa per aquest Carnestoltes.

Aquest 2020 ha estat l’any de descobrir la nova bogeria de Torres Ibarzo Studio, responsable de saraus com la POPair Party, Club Dicks o La Troupe, a la sala Tango: és Bananas, una nova proposta carregada de vitamines i potassi per a recarregar les piles que ara remena dins l’armari en busca de les seves millors gales per celebrar la seva pròpia versió del Carnestoltes.

A una sala hi sonaran els millors hits del moment (“inclòs el perreo més fierce”, afirmen) i comptaran amb trashy visuals, nova il·luminació, un canó de llum led i més espai per a ballar, amb possibilitat de pujar a l’escenari i tot.

La novetat estrella d’aquesta festassa a can Tango és la Peach House. Perquè ja ho va deixar clar la pel·lícula ‘Call Me By Your Name”: què seria d’una banana sense el seu bon préssec? A la sala 2, o a sala Peach, hi sonarà música electrònica i house amb nous “hot & trippy visuals”, nova il·luminació i millor so. També comptaran amb photocall i cambra fosca.

Per la resta, només cal seguir el seu lema: “No more drama, eat some banana!” A més, si hi aneu disfressats (o com ells diuen, si us poseu la pell que més us agradi), podreu optar a un dels premis que tenen preparats per al concurs de disfresses, que sumen un total de 1000€!

Detalls

També t'agradarà