[Cancel·lat] Churros con Chocolate: Telecirco

Gai i lèsbic
Churros Con Chocolate: Telecirco
Churros Con Chocolate Churros Con Chocolate: Telecirco

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

La que l’organització ja ha definit com “la festa més boja i casposa de la temporada” xurrera comptarà amb el DJ set de Carlos Areces i Aníbal Gómez.

[Cancel·lat]

El tres de març de 1990 va començar Telecinco, la cadena que encarnaria el nou concepte televisiu d’entreteniment al màxim i l’adveniment de tota una nova època plena del més estrident buit, sensacionalisme i mamelles. La Churros vol dedicar-li una festa, perquè l’imaginari de Telecirco dona per això i per molt més. Serà el proper 22 de març i serà un homenatge als productes televisius més horrorosos… i als que més ens han enganxat, reconeixem-ho!

A la sala principal comptaran amb Carlos Areces i Aníbal Gómez en format DJ Set, l’aventura entre el drag i el DJing Karmele & Lydia i el colorista duet de DJs Banana Laser.

A l’Antichurros podreu ballar al ritme de Discos Paradiso Crew i Skrtchy, Raúl Naro i Pedro Sanmartín, mentre que si sou dels que no podeu esperar fins que siguin les 18 h. podeu anar-hi dues hores abans i començar a escalfar motors a la Pre Churros, bingo i karaoke conduïts per Xavi Sideboy i Srta. Charo, amb hits que van des de ‘Soy un Tsunami’ fins a ‘Mama Chicho’. A La (3) us hi esperaran Vinaixa i Lorenzo Cassigoli.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies