Candy Darling Market

Gai i lèsbic
Candy Darling Market
Candy Darling Market

Time Out diu

Roba vintage, disseny sense gènere, art, música i begudes és la proposta de la primera edició del Candy Darling Market aquest 19 de gener.

El Candy Darling, a tocar de plaça Universitat, va obrir aquest mes de setembre amb un projecte ben prometedor: una bona oferta de còctels i biquinis, un ambient queer underground ben diferenciat de la majoria de propostes del Gaixample i la promesa d’un ventall d’activitats que sacsejarien l’ambient LGBTIQ de la ciutat. Fins ara han muntat concerts, presentacions de revistes, xous drag i actes de naturalesa ben diversa, però és que sembla que la primera edició d’aquest Candy Darling Market serà la cirereta del pastís.

El proper diumenge 19 de gener la gent d’aquest local amb direcció artística pròpia us convida a participar d’un mercadet basat en el consum conscient de la moda, encarat a la moda sostenible, assequible i sense gènere, acompanyat, a més, d’una exposició d’art “que us arribarà a les entranyes”, segons n’afirmen els promotors: obra de Perroserpiente, Carolina Kowarik i Beauglyful.

Els DJs i productors Vlaeminck i Star Fighter amenitzaran la cosa des dels plats i la resta la faran els preus irrisoris d’aquest market: 5 € com a preu únic tret gràcies a la participació de Trendy Inferno, Polilla Clothes , Cabeza Lota, Remenanena , Kinki Merengue i Sweet memories i els dissenyadors Danger_Concept, Rash.Crash i Originalgalvan.

L’entrada és gratis, els animals són benvinguts. També vosaltres!

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà