Candy Darling Market: Especial Vintage 5€

Gai i lèsbic
Candy Darling Market
Candy Darling Market

Time Out diu

Roba vintage, disseny sense gènere, art, música i begudes: el Candy Darling Market torna després de la bona acollida de la primera edició amb un especial vintag

El Candy Darling, a tocar de plaça Universitat, va obrir aquest mes de setembre amb un projecte ben prometedor: una bona oferta de còctels i biquinis, un ambient queer underground ben diferenciat de la majoria de propostes del Gaixample i la promesa d’un ventall d’activitats que sacsejarien l’ambient LGBTIQ de la ciutat. Fins el passat mes de gener havien muntat concerts, presentacions de revistes, xous drag i actes de naturalesa ben diversa, però és que sembla que la primera edició del Candy Darling Market va ser tal èxit que hi han volgut tornar.

El proper diumenge 15 de març la gent d’aquest local amb direcció artística pròpia us convida a participar d’un mercadet basat en el consum conscient de la moda, encarat a la moda sostenible, assequible i sense gènere. Comptaran amb més de 1000 peces de roba exclusives a 5€ de la mà de Polilla_clothes, Tendy Inferno, Cabeza Lota, Kinky Merengue, Sweet Memories Clothing i Remenanenavintage, entre d’altres, així com amb la presència de diversos artistes especialistes en disseny d’accessoris, com @originalgalvin73, @Nobramood i @Rash.Crash.

Els DJs i productors Vlaeminck i Starfighter amenitzaran la cosa des dels plats i l’exposició de peces d’art de @nomehurgues i @R.alvarez farà la resta.

L’entrada és gratis, els animals són benvinguts. També vosaltres!

Detalls

També t'agradarà