Churros con Chocolate: Rupaul’s Drag Race

Gai i lèsbic
Churros con Chocolate: Rupaul's Drag Race
Churros con Chocolate: Rupaul's Drag Race

Time Out diu

L’univers drag de ‘Rupaul’s Drag Race’ envairà la Sala Apolo en la propera Churros con Chocolate el 12 de gener.

A hores d’ara és molt probable que estigueu familiaritzats amb expressions “Shantay, you stay”, “Sashay, away” o “The time has come for you to lip-sync for your life”. Si és que sí, aquesta és la vostra festa. Si és que no, arriba la vostra oportunitat d’endinsar-vos en el món de ‘Rupaul’s Drag Race’, el concurs i reality show de drag queens més popular del planeta, de la mà de Churros con Chocolate.

La cita serà el proper 12 de gener a partir de les 16 h. a la Sala Apolo, que es convertirà per un dia en el plató d’aquest popular programa on no hi faltaran plataformes i talons, perruques, looks plens d’eleganza i extravaganza, lip syncs i mil i una sorpreses. L’encarregada d’animar el cotarro serà Sharonne, una habitual de la festa, que a més presentarà el nou tema churrero ‘Sparkle It Up (Churros!)’, des de l’Apolo al món.

D’altra banda, a l’Antichurros comptaran amb una visita internacional: el DJ, músic, productor i remixer francès Yuksek. Reconegut en el panorama de la música electrònica francesa al nivell de Daft Punk o Justice, durant la primera dècada del 2000 va treure dos àlbums que posarien les bases d’un so que combina música disco amb influències pop i una producció electrònica moderna i més fosca.

I encara hi ha més: a la prèvia Pre Churros podreu vibrar amb el xou ‘Drageate’, de càrrec d’Ari Korrales i les seves Dramas de Honor, a la sala principal podreu moure el cucu amb Vinaixa i Toni DJ i a La (3) conèixer el còctel explosiu que seran Neus G, Chica B i Cheap Son als plats.

Cavallers, “start your engines” i que guanyi la millor!

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà