Cinfeòrum: 'Out in the Night'

Gai i lèsbic
Out in the Night
Out in the Night

Time Out diu

‘Out in the Night’ és el primer títol cinematogràfic que es comentarà al nou cicle ‘Interculturalitats LGBTI’, del Centre LGBTI de Barcelona.

Quatre joves afroamericanes i un assalt violent i sexual perpetrat per part d’un home. Es defensen conjuntament i així, conjuntament, és com són detingudes i condemnades. Aquest és el fil conductor de ‘Out in the Night’, la pel·lícula que es projectarà el proper 27 de febrer al Centre LGBTI de Barcelona.

L’obra pretén mostrar com les institucions judicials i els mitjans de comunicació poden ser també part de les violències patriarcals i etnocentristes: després de l’atac que pateixen aquestes noies, la premsa sensacionalista les bateja com “la banda de les assassines lesbianes”. La seva història posa de manifest el pes que la raça, la identitat de gènere i la sexualitat tenen en el sistema judicial nord-americà i en la cultura i en la societat en general.

Després de la projecció, tindreu l’oportunitat de conversar amb Cari McCay, treballadora social i mediadora familiar d’origen guineà i afroamericà.

Detalls

També t'agradarà