Classic, Gold, Premium

Gai i lèsbic
Classic, Golden, Premium
Classic, Golden, Premium

Time Out diu

Quines lògiques racials afecten en les tècniques de reproducció assistida? El Centre LGBTI de Barcelona us convida a un taller-xerrada sobre el tema.

El Centre LGBTI de Barcelona continua amb el seu nou cicle sobre la intersecció LGBTI i la diversitat racial. En aquesta trobada, que tindrà lloc el proper 5 de març, @criticaldias compartirà una recerca en curs sobre la interfície de les tecnologies de reproducció assistida. Encara que sembli mentida, “Classic”, “Golden” i “Premium” són algunes de les classificacions més utilitzades per classificar i comercialitzar tipus d’esperma o altres matèries biològiques. La sessió plantejarà qüestions clau per comprendre la relació entre el turisme reproductiu, l’internet neoliberal, la cultura LGTBI i les lògiques racials que travessen la bioeconomia i el capitalisme afectiu.

La recerca i el projecte són de Rebecca Close i Anyely Marín Cisneros i el taller anirà a càrrec d’Anyely Marín Cisneros, investigadora independent. El seu treball explora la cruïlla entre les polítiques del cos i la història de les ciències per tal d’elaborar un mapa de les formes de racisme emergents a les xarxes i a la intel·ligència artificial.

Detalls

També t'agradarà