Classic, Gold, Premium

Gai i lèsbic
Classic, Golden, Premium
Classic, Golden, Premium

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Quines lògiques racials afecten en les tècniques de reproducció assistida? El Centre LGBTI de Barcelona us convida a un taller-xerrada sobre el tema.

El Centre LGBTI de Barcelona continua amb el seu nou cicle sobre la intersecció LGBTI i la diversitat racial. En aquesta trobada, que tindrà lloc el proper 5 de març, @criticaldias compartirà una recerca en curs sobre la interfície de les tecnologies de reproducció assistida. Encara que sembli mentida, “Classic”, “Golden” i “Premium” són algunes de les classificacions més utilitzades per classificar i comercialitzar tipus d’esperma o altres matèries biològiques. La sessió plantejarà qüestions clau per comprendre la relació entre el turisme reproductiu, l’internet neoliberal, la cultura LGTBI i les lògiques racials que travessen la bioeconomia i el capitalisme afectiu.

La recerca i el projecte són de Rebecca Close i Anyely Marín Cisneros i el taller anirà a càrrec d’Anyely Marín Cisneros, investigadora independent. El seu treball explora la cruïlla entre les polítiques del cos i la història de les ciències per tal d’elaborar un mapa de les formes de racisme emergents a les xarxes i a la intel·ligència artificial.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies