Cuencarnaval

Gai i lèsbic
Cuenca Club
Cuenca Club

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Aquest 22 de febrer Cuenca Club, aquelarre orgullosament "queer" amb el més friqui de cada casa, torna a la sala Tango per celebrar el seu Carnaval particular.

Ja era considerada una de les sessions més ‘fistres’ de Madrid quan l’any passat va aterrar a la sala Tango de Barcelona de la mà de la troupe de Locamente, responsables de festes com la vuitantera i norantera Tanga, l’estiuenca La Piscini o la cita setmanal LGBTI amb el pop i el house, YASS!. Ara us conviden a la seva primera edició XXL, amb una sala més gran, més amics, més festa… i un toro mecànic, tot per celebrar que torna a ser Carnaval!

Els mateixos organitzadors la defineixen com “un reflex de tot allò que negues en públic, però que gaudeixes quan estàs sol”: des d’un playback d’’I Will Always Love You’ davant el mirall, coreografies a l’estil ‘Backstreet Boys’ o de les ‘Spice Girls’ a la sala de casa o cantar ‘Amores de Barra’, de les massa oblidades Ella baila sola, amb l’ampolla de xampú com a única amplificació. Fins ara han fet festes temàtiques al voltant dels èxits d’Abba, ‘Cuenca Mia’, un retorn a Hogwarts, una nit bruixa per recordar, el seu particular ‘Cuenca School Musical’ o una edició pròpia del programa ‘Operación Cuenca’, a la recerca dels millors talents a totes les dutxes de la ciutat.

Així com la comunitat “queer” va saber resignificar el que en anglès volia dir un insult i fer-ne la punta de llança del seu orgull i la seva reivindicació, al Cuenca Club agafen tot allò que alguns tatxen de provincià, ridícul o ‘freak’ i us conviden a celebrar-ho a dalt de tot. Penseu a venir disfressats!

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies