Cuencarnaval

Gai i lèsbic
Cuenca Club
Cuenca Club

Time Out diu

Aquest 22 de febrer Cuenca Club, aquelarre orgullosament "queer" amb el més friqui de cada casa, torna a la sala Tango per celebrar el seu Carnaval particular.

Ja era considerada una de les sessions més ‘fistres’ de Madrid quan l’any passat va aterrar a la sala Tango de Barcelona de la mà de la troupe de Locamente, responsables de festes com la vuitantera i norantera Tanga, l’estiuenca La Piscini o la cita setmanal LGBTI amb el pop i el house, YASS!. Ara us conviden a la seva primera edició XXL, amb una sala més gran, més amics, més festa… i un toro mecànic, tot per celebrar que torna a ser Carnaval!

Els mateixos organitzadors la defineixen com “un reflex de tot allò que negues en públic, però que gaudeixes quan estàs sol”: des d’un playback d’’I Will Always Love You’ davant el mirall, coreografies a l’estil ‘Backstreet Boys’ o de les ‘Spice Girls’ a la sala de casa o cantar ‘Amores de Barra’, de les massa oblidades Ella baila sola, amb l’ampolla de xampú com a única amplificació. Fins ara han fet festes temàtiques al voltant dels èxits d’Abba, ‘Cuenca Mia’, un retorn a Hogwarts, una nit bruixa per recordar, el seu particular ‘Cuenca School Musical’ o una edició pròpia del programa ‘Operación Cuenca’, a la recerca dels millors talents a totes les dutxes de la ciutat.

Així com la comunitat “queer” va saber resignificar el que en anglès volia dir un insult i fer-ne la punta de llança del seu orgull i la seva reivindicació, al Cuenca Club agafen tot allò que alguns tatxen de provincià, ridícul o ‘freak’ i us conviden a celebrar-ho a dalt de tot. Penseu a venir disfressats!

Detalls

També t'agradarà