Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festa d'estiu LGTBI

  • Gai i lèsbic
Centre Barcelona LGTBI
Foto: Centre Barcelona LGTBICentre Barcelona LGTBI
Publicitat

Time Out diu

Propostes artístiques que posen en valor la cultura queer com a espai de reivindicació i celebració de la diversitat.

Aquest dissabte celebrarem per reinvindicar! El carrer Compte Borrell s'omplirà de colors, música i diversió amb la Festa d'Estiu del Centre LGTBI, dins de l'edició estiuenca de la Festa Major de Sant Antoni.

L’activitat començarà amb Matinal Queer (12.00 – 14.00 h), on l’artista PABS intervé la façana del Centre LGTBI amb una gran il·lustració mural. Treballarà al ritme de la música de Guache DJ i la seva selecció musical de salsa, funk, disco, ragga i trap. Després, l’artista Inés Tarradellas farà un petit apropament a la tècnica del twerk.

Entre altres activitats, a la tarda les travestis Norma Mor i Ken Pollet seran les encarregades de portar a escena Les criatures d’un bestiari excitat, l’espectacle resultant del taller de drag dels Museus LGTBI. A les 20.00 h, actuarà LUNA KI, una de les artistes de pop urbà més originals del panorama actual, i el final de la festa (21.15 – 22.00 h) anirà a càrrec d’Hidrogenesse (DJ set). El duo de pop electrònic format per Carlos Ballesteros i Genís Segarra clourà la programació amb èxits de totes les èpoques.

A dins del Centre LGTBI també hi faran activitats, de les que destaca la dels artistes Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor, amb el recital Les coses de l'amor (18 h), que vol qüestionar totes les formes d’amor i expressió afectiva a través de cançons romàntiques d’artistes tan diferents com Alejandro Sanz, Manuel López-Quiroga, Ana Gabriel o Vicky Carr. Al matí, Bea Fernández i la DJ Äadrik traslladaran a petits i grans als Microclimes fluor, un espai per treballar la imaginació i les emocions al ritme de la música. 

Després de registrar-t'hi, podràs gaudir de música, arts plàstiques i disciplines performàtiques per posar en valor la diversitat sexual i de gènere!

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà