Futuroa Sarao Drag #8

Gai i lèsbic
Futuroa Sarao Drag
Futuroa Sarao Drag

Time Out diu

Futuroa Sarao Drag celebra la seva vuitena edició el proper 24 de gener a la Sala Apolo.

Futuroa Sarao Drag és una Drag Race que fuig d’estàndards i que qüestiona les categories estanques de gènere, però sobretot és una de les festes més refotudament (i autènticament) queer de la ciutat.

En aquesta nova cita, les amfitrionoas del sarau han decidit que “The Twenties Are Back!”, que estrenem nova dècada i que cal treure la pols als vestits de ballar xarleston. També hi ha altres aspectes que recorden al segle passat: “el feixisme creix i ens queda l’escenari, l’espectacle, les plomes, el contour, les copes i el brilli per fugir-ne. Per lluitar-lo. Per cridar”, diuen.

Si us voleu afegir a aquesta festassa conduïda per Likorka Fey i optar com a concursants a la corona efímera cedida per Keef Palas, només heu d’enviar un correu a somosfuturoa@gmail.com amb el vostre nom drag, la presentació del vostre personatge i una breu descripció del xou que oferireu. Si pujar a l’escenari us fa cosa sempre podeu optar al Premi Especial del Públic, que reconeixerà “l’energia, l’eufòria, la suor, els crits i els looks de les assistents, que de cada vegada són més forts”.  Us hi podeu apuntar fins que no hi càpiga ningú més!

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà