Perú Sexual: Mostra de curtmetratges LGBTI peruans

Gai i lèsbic
Sin vagina me marginan
Sin vagina me marginan

Time Out diu

Després de passar per diversos espais de la ciutat, Perú Sexual porta la seva mostra de curtmetratges LGBTI peruans al GAG.

El Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transsexuals (GAG) es prepara per obrir les seves portes a la potència creativa de Perú Sexual, un espai especialment concebut per a la projecció de curtmetratges sobre la dissidència LGBTI a Perú. Es tracta d’un acte itinerant sense ànim de lucre que pretén obrir un espai de diàleg a través del llenguatge cinematogràfic, tot visibilitzant la comunitat LGBTI peruana que segueix essent víctima d’atacs, abusos i discriminacions.

En aquesta ocasió s’hi podran veure dues cintes, una de més llarga i una de més breu. ‘Instrospectiva de un chivo entre ovejas’ (2017, 8 min.), dirigida per Hugo Núñez Ruiz de Somocurcio, és la història d’un jove homosexual amb sobrepès, que malda per sobreviure en una societat on la perfecció és un requisit per a l’acceptació. D’altra banda, ‘Sin vagina me marginan’ (2020, 66 min.), de Wesley Verastegui, s’estrenarà en exclusiva per a l’ocasió per tal de contar la història de Barbie, una dona trans que necessita 30.000 dòlars per a pagar la seva operació de reassignació de sexe però que només compta amb la seva astúcia, els seus pits i la seva amiga Microbio per aconseguir-ho. Juntament amb ella acaben segrestant la filla d’un ministre transfòbic… i comença l’aventura, amb ressons 100% almodovarians!

Detalls

També t'agradarà