Pluma: Drag Contest

Gai i lèsbic
Pluma
Pluma

Time Out diu

Pluma es converteix en un concurs drag per celebrar el seu tercer aniversari a Apolo.

Pluma, una de les festes queer més multidisciplinars de la ciutat, celebra el seu tercer aniversari pensant en gran, ampliant l’espai on se celebra: si fins ara havia passat per espais com la Casa de la Pradera, on va néixer, i el Culture Club, ara s’estrenen a l’Apolo!

I ho fan amb una festassa a dalt de tot, amb ni més ni menys que un concurs drag. Aquest cop canvien el format, que solia ser una mena de nit de varietats de disciplines ben diverses (poesia en directe, música, coreografies, monòlegs, xous drag i el que s’hi prestés) i s’han proposat trobar la Reina o el Rei que serà la cara de Pluma durant un any, que a més rebrà un bon carregament de premis fabulosos, amb col·laboració de Boyberry BCN., a més de l’oportunitat d’unir-se a la família Pluma i actuar a l’escenari del festival Mighty Hoopla de Londres el proper mes de juny.

El concurs és obert a tothom, més enllà d’edat, gènere o experiència, i el jurat estarà format per personalitats del món drag barceloní i londinenc. Si hi voleu participar només els heu d’escriure al seu Facebook i la seva “mare” i conductora, Joan Oh, us en donarà tot els detalls.

Toca moure el plomall!

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà