Presentació de ‘Condenados a entenderse’, de J. Domínguez Macizo

Gai i lèsbic
J. Domínguez Macizo
J. Domínguez Macizo

Time Out diu

J. Domínguez Macizo presenta a Antínous la seva nova novel·la, ‘Condenados a entenderse’, publicada per Ediciones Carena.

Si la coneixeu ja deveu saber que la llibreria Antínous és molt més que una llibreria, sinó que té una vocació clara de centre cultural i punt de trobada de tota la comunitat LGBTIQ al bell mig del Gaixample.

Si el mes de gener celebraven diverses activitats relacionades amb la publicació de la ‘Història de la sexualitat’ de Michel Foucault, clau de volta dels estudis queer i de gènere contemporanis i un dels títols més reivindicats per Judith Butler o Paul B. Preciado, el proper 6 de febrer torna a ser el torn de la ficció: presentaran la novel·la ‘Condenados a entenderse’, de J. Domínguez Macizo.

La novel·la explica la història d’Óscar, un actor en hores baixes, mentre que Rafael, el seu ex, es troba en el punt àlgid de la seva popularitat com a director de cinema. Quan sembla que les seves vides ja no tenen res a veure, la preestrena de la seva última pel·lícula, ‘Condenados a entenderse’, farà que es tornin a unir i que ho facin amb discussions, querelles i escàndols públics inclosos. Una història de desamor davant les càmeres que els obligarà a passar 69 hores junts… i sobreviure en l’intent.

La presentació anirà a càrrec del mateix autor.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà