Projecció de ‘Tránsito’, de Hanna Jarzabek

Gai i lèsbic
'Tránsito', de Hanna Jarzabek
'Tránsito', de Hanna Jarzabek

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

La Biblioteca de Nou Barris acull la projecció del curt ‘Tránsito’, de Hana Jarzabek, que es tancarà amb una xerrada de l’autora.

La Biblioteca de Nou Barris és un dels espais més essencials de la cultura trans de Barcelona, i és que és l’única de Catalunya amb un fons especialitzat en temes trans, transfeministes i queer. Ara es preparen per acollir la projecció d’un audiovistual sobre el procés de transició de gènere, un curt documental de la fotògrafa i realitzadora Hanna Jarzabek.

L’obra parteix de la història particular de Zenia, però vol parlar de dones trans que van començar la seva transició de gènere ben entrades en l’edat adulta; dones amb diversos estils de vida que trenquen bona part dels estereotips que s’hi solen projectar i, de passada, les classificacions binàries del gènere.

A la xerrada s’hi projectarà el documental, doncs, i també s’hi mostraran fotografies fetes per la mateixa Jarzabek, que va ser la primera artista en tenir una exposició monogràfica al Centre LGBTI de Barcelona tot just ara fa un any.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies