YASS! Party [CANCEL·LAT]

Gai i lèsbic
Bulma Beat
Bulma Beat

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

YASS! Party, mescla de hits del pop i house, és el sarau setmanal de Safari Disco Club dissabte rere dissabte.

‘Un altre nom, la mateixa essència’. Així és com la troupe hiperactiva i festiva de Locamente defineixen YASS, la festa dels dissabtes que l’any 2019 va agafar el relleu de la mítica Ultrapop. Amb un gust especial per la música ballable i pel petardisme de base, aquest sarau s’ha arribat a erigir com un dels referents de la nit LBGTI barcelonina dels propers anys.

Compten amb dues sales, una de pop i hits i una altra de pensada especialment per als amants de la música house. Per allà hi passen noms habituals d’altura, com són Alex Marteen, Bulma Beat o Alex Barroso a la sala més petarda i Luis Royal a la de música més electrònica, però és que a més hi han passat DJs que representen el bo i millor als plats barcelonins: Enka, Miss Tuk, el resident d’El Dirty a Razzmatazz, Perotutehasvisto, o bé Pam Pool, el punxa-discos amb barretina que sol amenitzar les festes Allioli Olé al Believe.

Una barreja del bo i millor de l’electrònica marica de la ciutat dissabte rere dissabte.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies