Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Krypton

Krypton, la nova festa dels diumenges a la Casa de la Pradera

Bazar Dadá fan una sessió 'petarda' amb música pop i electrònica

Publicitat

Fer una foto a Sandro Bedini i Jon Marmol no és fàcil. Aquests dos artistes, a partir d'ara Bazar Dadá, es van presentar a la nostra entrevista a la Casa de la Pradera, bar queer i familiar de Carretes, amb un arsenal de pistoles de plàstic i llums de neó. "Volem transmetre l'esperit de la nostra festa", van dir. Van atabalar la fotògrafa amb la seva pluja d'idees però, sens dubte, van aconseguir el que volien.

El Sandro i en Jon es van conèixer fa deu anys treballant en una perruqueria Llongueras. Un dissenyava aparadors i l'altre era interiorista. La connexió va ser immediata i des d'aleshores no han deixat de col·laborar en projectes artístics. A casa muntaven unes divertides festes on a la mínima tothom acabava amb perruques i talons. Ara han traslladat els saraus privats a un bar de copes i han apostat pels diumenges a la tarda inspirats, diuen, per la millor festa que es fa ara mateix a Barcelona, la Churros con Chocolate. "Ens encanta. Cada cop que hi anem ens ho passem pipa. I vam dir que també volíem muntar una cosa amb tan bon rotllo".

Després de centenars de WhatsApps, van trobar el nom de la seva proposta: Krypton. "És el planeta de Superman i ens dóna molt de joc per al que volem: una sessió petarda, on la gent pugui lluir vestits galàctics, pintar-se la cara i ballar música pop i electrònica, i house prohibit". Quan arribeu us convidaran a un còctel anomenat, esclar, kryptonita, una barreja verda i dolça. A la sala del darrere us podreu deixar anar rodejats de llums fluorescents i purpurina."Ens agradaria que la gent es divertís sense complexos, que es presenti amb plataformes, colors estridents i estampats potents", afegeixen. Barbarella, Flash Gordon i Tro són la inspiració d'aquesta sessió que té pinta de convertir-se en una de les sorpreses de la temporada. Deixeu que la parella us maquilli, feu un glop sense manies al líquid verd: festa garantida.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat