Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mongolia papel mojado

Papel mojado

Mongolia

Publicitat
PAPEL MOJADO
Mongolia
Debate
120 pàg. 16,90 €
1. Els diaris: morts?
Un llibre cabdal. Explica, com altres, que la premsa escrita pateix una crisi, però troba les causes on ningú: no a internet, sinó a la submissió i l'harakiri dels diaris que volen cobrar el que hi ha gratis a la xarxa.

2. Les capçaleres: 'El País', 'Público', 'La Vanguardia'
I què fa especial 'Papel mojado'? Doncs que explica amb profusió de dades allò que tots censuren: qui ha enfonsat El País, per què va tancar 'Público', qui s'ha venut al poder a 'La Vanguardia', qui va fomentar la conspiranoia a 'El Mundo'... Una bomba!

3. La informació: dades, gràfica i gos que menja gos
A diferència dels diaris, que sota la màxima "gos no menja gos" mai investiguen altres mitjans, els autors de 'Papel mojado' ho posen tot negre sobre blanc: les dades, els noms, les xifres, els vincles... I amb gràfics! Espanta llegir-ho, però espanta més saber... que tothom ho calla.

4. La secció: 'Reality News', 'Mongolia' i el riure
Qui són aquests bojos que s'atreveixen amb el més prohibit? Doncs la gent de la revista satírica 'Mongolia', concretament la gent que hi fa la secció 'Reality News'. Val molt la pena seguir-la: com diu un d'ells, Pere Rusiñol, si en llegir-la algú encara riu, ja és cosa seva...

5. La conclusió: la banca domina el casinet
Al capitalisme de casino la banca s'ha fet amb la premsa. Convé saber-ho, i fer un qui és qui del poder pervers. Busqueu aquest llibre caníbal, publicat per Debate: el comodí del periodisme independent.
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat