Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Història i música de Barcelona' al Park Güell

  • Llocs d'interès
Plaça Natura
Foto: Vicente Zambrano González
Publicitat

Time Out diu

El Park Güell acollirà una completa programació cultural durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre

El Park Güell acull la 9a edició del cicle 'Història i música de Barcelona', que enguany retrà homenatge a la música que s’emetia a Ràdio Barcelona durant la Guerra Civil. Cada divendres des del 17 de juny fins al 15 de juliol la Plaça de la Natura es convertirà en un gran escenari musical.

La programació 'Música, Guerra i Ràdio Barcelona' recupera part de les obres i estils musicals que durant la Guerra Civil sonaven a Ràdio Barcelona. S'intentarà reproduir l'atmosfera que generava la música malgrat la guerra. 

Divendres 17 de juny, a les 20.30 h, Música de cambra on the air farà un concert amb Maria Cuatrecasas (violí) i Ignasi Piera (violoncel). El dia 1, a les 20.30 h, hi haurà el Jazz més europeu, amb Eva Slongo, Tcha Limberger, Bastien Ribot, Christoph Mallinger, Albert Bello, Oriol Saña i professors i alumnes de l’EMMCA. El 8 de juliol, a les 20.30 h és el torn d' El lied sonava en català, amb Mireia Tarragó (veu), Laura Peribañez (violoncel) i Carmen Santamaria (piano). El dia 15, a les 20.30 h, actuarà La cobla contra el feixisme, amb la cobla de l'ESMUC.

L'entrada és gratuïta prèvia reserva. Es podrà fer al web del MUHBA a partir del dia 1 de juny. 

Escrit per
Meritxell Palou

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà