1. L'oreneta Jardins de la Indústria
  Foto: Ajuntament de Barcelona
 2. Jardins de la Indústria
  Foto: Ajuntament de Barcelona
 3. L'oreneta Jardins de la Indústria
  Foto: Ajuntament de Barcelona
 4. Jardins de la Indústria
  Foto: Ajuntament de Barcelona
 • Llocs d'interès | Parcs i jardins
 • Dreta de l'Eixample

Jardins de la Indústria

Els Jardins de la Indústria tenen un gran parc infantil amb tobogans, rampes i molt més envoltada de natura al bell mig de Barcelona

Publicitat

Time Out diu

Als Jardins de la Indústria al barri de la Sagrada Família, entre altres coses, hi trobem un espai de joc per als més petits. L'element més singular: una gran oreneta. Es pot jugar deixant córrer la imaginació amb altres figures d'animals més petites, que pretenen crear un entorn lúdic per fomentar un vincle amb la natura. L'àrea també compta amb tobogans, rampes, jocs d'equilibri, gronxadors i xarxes en un espai obert amb zones d'estada per a acompanyants i mobiliari urbà envoltat de vegetació.

El parc infantil

L'octubre del 2019 es va acabar de reformar el parc infantil, la joia de la corona del jardí. L'objectiu era millorar i augmentar les oportunitats de joc i estimular la creativitat lúdica a l'aire lliure amb la creació d'un espai nou en aquest oasi verd i de tranquil·litat enmig del caos de la ciutat. La zona de jocs s'integra al paisatge en forma d'oreneta, l'estructura principal, i les altres com a cabanes i troncs. Per aconseguir el resultat final de què gaudim ara, es van haver de moure alguns mobiliaris urbans, així com van retirar algun arbre. L'àrea està pensada per a nens i nenes entre 6 i 12 anys i l'accés és completament gratuït les 24 hores del dia.

Per als menors de 5 anys també hi ha una altra zona de joc que disposa de gronxadors, molls, una zona multi jocs i tobogans d'una mida més petita per garantir-ne la seguretat sense renunciar a la diversió.

Altres equipaments

A més de les zones verdes i de passeig, els jardins disposen d'un espai per a gossos, on hi ha un pipicà i una àrea tancada per poder-hi solars i puguin córrer lliures al costat d'altres animals. A més, també hi ha una sèrie de taules de ping-pong públiques que permeten a tothom jugar una partida, encara que els més competitius també podeu organitzar tornejos, això ja depèn de cadascú.

Activitats a l'aire lliure

De setembre a juliol, l'Ajuntament de Barcelona posa en marxa el programa Activa't, una sèrie d'activitats gratuïtes que se celebren en alguns espais verds de la ciutat, com els Jardins de la Indústria. Els dimarts i els dijous de 10 a 11 h podeu apropar-vos al parc triat pel monitor i només haureu de mostrar les vostres dades per a la targeta identificadora del programa.

Detalls

Adreça
Marina, 358
Barcelona
08025
Transport
Sagrada Família (Línies: L2-L5), Sant Pau/Dos de Maig (Línies: L5)
Preu
Gratis
Horaris
Tots els dies les 24 hores
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà