Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Parc del Laberint d'Horta

 • Llocs d'interès
 • Horta - Guinardó
 1. Parc del Laberint d'Horta
  Parc del Laberint d'Horta
 2. Parc del Laberint d'Horta
  Parc del Laberint d'Horta
 3. Parc del Laberint d'Horta
  Parc del Laberint d'Horta
 4. Parc del Laberint d'Horta
  Foto: ShutterstockParc del Laberint d'Horta
 5. Laberint d'Horta
  Ajuntament BarcelonaLaberint d'Horta
Publicitat

Time Out diu

Aquest emblemàtic parc és un clàssic per als més petits: intentar sortir del laberint tot posant a prova la nostra orientació!

Aquest jardí històric del districte d’Horta-Guinardó és el més antic que es conserva a la ciutat. El laberint és un clàssic per als més petits: intentar sortir-ne tot posant a prova la nostra orientació. Tot i això, el laberint és només una petita part del parc, ja que compta amb 9 hectàrees de verd. Està ubicat a l’antiga finca de la família Desvalls als peus de la Serralada de Collserola, i hi podem trobar amb un jardí neoclàssic del S.XVIII i un jardí romàntic del S.XIX. A més, en aquest primer jardí podem trobar diverses escultures relacionades amb la mitologia grega, com les princeses Ariadna i Danae, l’heroi Teseu o els déus Eros i Dionís. També té altres elements com el palau de la família, fonts o una cascada.

Just a l’entrada, fora del recinte, trobem una zona de joc infantil, i la part exterior compta amb una zona verda amb taules de pícnic. Anar a perdre’s al Laberint d’Horta doncs es converteix en un perfecte pla de diumenge, ja que és el dia que l’entrada és gratuïta juntament amb els dimecres (els altres dies té un cost de 2,23€, i 1,42€ amb el carnet jove o els menors de 14 anys. Per als menors de 5 anys, veïns i jubilats l’entrada és sempre gratuïta,). L’horari d’estiu és de 10 h a 20 h i el d’hivern de 10 h a 18 h.

Detalls

Adreça
Passeig dels Castanyers, 1
Horta-Guinardó
Barcelona
08035
Transport
Mundet (M: L3)
Preu
2,23 €
Horaris
10 fins la tarda
Publicitat
També t'agradarà