Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Piscines Bernat Picornell

 • Llocs d'interès
 • Sants - Montjuïc
 • preu 1 de 4
 1. Piscines Bernat Picornell
 2. Piscines Bernat Picornell
  FOTO: Edu BayerPiscines Bernat Picornell
 3. Piscines Picornell
  © Iván MorenoPiscines Picornell
 4. Piscines Bernat Picornell
  Foto: Piscines Bernat PicornellPiscines Bernat Picornell
Publicitat

Time Out diu

Les piscines Bernat Picornell compten amb tres piscines olímpiques, una zona per fer salts i un gimnàs amb activitats dirigides i sales d'hidromassatge.

El lloc ideal per seguir els passos de Michael Phelps és aquesta piscina de dimensions olímpiques. A més, els dissabtes de 21 ha 23 h la piscina funciona com a zona de bany nudista. Així podreu comprovar les vostres marques sense banyador. I això ens inspira una idea: per evitar controvèrsies sobre banyadors permeables o impermeables, proposem que a partir d'ara tots els nedadors competeixin a cabells! Per als que preferiu passar el temps fora de la piscina, les instal·lacions també tenen un gimnàs amb activitats dirigides i sales d'hidromassatge.

Quan costa l'entrada?

El preu de l'entrada infantil (6 a 14 anys) a les piscines és de 7,60€; la de joves (15 a 24 anys): 8,30 €; la d'adults (més de 25 anys): 12,40 € i la de més grans de 65 anys: 7,60 €. Tot i que aquestes són les tarifes habituals, els preus poden variar, per la qual cosa és recomanable preguntar per telèfon (934 234 041) o per correu electrònic (info@picornell.cat).

Com arribar al recinte?

Les piscines Bernat Picornell són a l'avinguda de l'Estadi 30-38, a l'Anella Olímpica de Montjuïc. Durant el període d'obres al Camp Nou, el FC Barcelona jugarà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, per això la mobilitat cap al Parc de Montjuïc s'ha vist afectada. Fins que torneu a la normalitat, per poder accedir a les piscines els dies de partit haureu de mostrar l'acreditació.

Què tenen especialment les piscines Bernat Picornell?

Les piscines van ser inaugurades l'any 1970 per acollir el XII Campionat Europeu de Natació dos anys després. El 1990 es van renovar per celebrar les competicions de natació, natació sincronitzada, la final del torneig de waterpolo i el pentatló modern als Jocs Olímpics de Barcelona 1992. Encara que es van construir per a competicions professionals, actualment també estan obertes al públic. Les Bernat Picornell compten amb dues piscines exteriors i una interior, amb un espai reservat perquè els més valents puguin fer salts.

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez

Detalls

Adreça
Avinguda de l'Estadi, 30-38
Barcelona
08038
Transport
Espanya (M: L3)
Preu
Infantil (6 a 14 anys): 7,60 €; Joves (15 a 24 anys): 8,30 €; Adults (més de 25 anys): 12,40 €; Gent gran (més de 65 anys): 7,60 €.
Horaris
Consulteu els horaris a la web
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà