Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Platja de Sant Sebastià

  • Llocs d'interès
  • Ciutat Vella
Platja de Sant Sebastià
Foto: Scott ChasserotPlatja de Sant Sebastià
Publicitat

Time Out diu

La platja de Ciutat Vella, al costat del Port, també comprèn el que històricament sempre s’ha conegut com a platja de Sant Miquel, corresponent a bona part del sector litoral del barri de la Barceloneta. Més d’un quilòmetre de sorra i mar on es pot arribar a peu des del centre de la ciutat i on s’hi barregen barcelonins de tota la vida amb estrangers passavolants. L’extrem més sud-oest, arran de l’Hotel Vela, permet una vista perfecta de tot el litoral barceloní des de les tres xemeneies, passant per la placa fotovoltaica del Fòrum, el port Olímpic i la platja de la Barceloneta. Davant els clubs de natació també s’hi practica el nudisme de forma oficiosa i fins i tot hi ha una zona gai. Al matí i al migdia hi trobareu un munt d’homes-armari bona part dels quals dels quals treballen a les discos de la ciutat.

Longitud: 1085 metres
Transport: Bus 14, 16, 17, 39, 40, 45, 51, 57, 59, 64 i 157; Metro L4 (Barceloneta)
Serveis: Aparcaments, lavabos, dutxes, servei de vigilància, quiosc de begudes i gelats, punt d'informació,lloguer de para-sols i gandules.

Detalls

Adreça
Passeig de Joan de Borbó, s/n
Ciutat Vella
Barcelona
Transport
Barceloneta (M: L4)

Què hi ha ara mateix

La vida era eso

El dia 7 de juliol, a la platja de Sant Sebastià es projectarà 'La vida era eso' de David Martín de los Santos quan es pongui el sol, entre les 21.30- 22 h. Dues dones espanyoles de generacions diferents coincideixen a l’habitació d’un hospital a Bèlgica. La María (Petra Martínez) hi viu des de fa dècades després d’emigrar a la seva joventut, i la Verónica (Anna Castillo) és una jove nouvinguda a la cerca de les oportunitats que mai va trobar a Espanya. Entre elles es forja una peculiar amistat que portarà la Maria a emprendre un viatge de tornada al sud d’Espanya amb una missió insòlita. 

Sis dies corrents

El dia 14 de juliol, a la platja de Sant Sebastià es projectarà 'Sis dies corrents' de David Martín de los Santos quan es pongui el sol, entre 21.30- 22 h. Basada en situacions i personatges reals, Sis dies corrents relata el dia a dia de la vida de Moha, Valero i Pep, treballadors d’una petita empresa de fontaneria i electricitat a la perifèria de Barcelona. Durant una setmana Moha, el més jove, haurà de demostrar que està preparat per substituir el Pep, que es jubila. Però Valero considera que Moha “no dona el perfil”, i dubta que els clients acceptin un treballador marroquí a casa seva.

Damas de hierro

El dia 21 de juliol, a la platja de Sant Sebastià es projectarà 'Damas de hierro' de Pamela Tola quan es pongui el sol, entre 21.30- 22 h. Després de colpejar el seu marit amb una paella al cap i intentar enterrar-lo al jardí, Inkeri de 75 anys s’adona que pot passar la resta de la seva vida a la presó i es llança a un embogit últim viatge a través de Finlàndia amb les seves germanes Sylvi i Raili. Amb els retrobaments del passat, els balls fins a l’alba i els guapos autoestopistesm descobriran que mai no és massa tard per viure la vida.

Les vides de Marona

El dia 28 de juliol, a la platja de Sant Sebastià es projectarà 'Les vides de Marona' d'Anca Damian quan es pongui el sol, entre 21.30- 22 h. Una gosseta recorda els diferents amos que ha tingut al llarg de la seva vida i als quals ha estimat incondicionalment. Les vides de Marona crea un entorn visual únic, ple de referències a les avantguardes artístiques. Un plaer pels sentits ple de formes i colors particulars que ens fa viatjar per diferents emocions i experimentar l’amor i la tendresa d’una gosseta que busca el seu lloc al món.

Sin señas particulares

El dia 1 d'agost, a la platja de Sant Sebastià es projectarà 'Sin señas particulares' de Ferananda Valadez quan es pongui el sol, entre 21.30- 22 h. Magdalena emprèn una travessia a la recerca del seu fill, desaparegut pel camí a la frontera amb els Estats Units. El recorregut de Magdalena entre pobles i paisatges desolats del Mèxic actual la condueix a conèixer a Miguel, un jove recent deportat que viatja de tornada a casa. Així s’acompanyen, Magdalena buscant el seu fill, i Miguel esperant tornar a veure la seva mare, en un territori on passegen junts víctimes i victimaris.

El Públic tria!

El dijous 11 d’agost serà l’última sessió del Cinema Lliure a la Platja, on es projectarà la pel·lícula que trïi el públic. La pel·li serà triada mitjançant una votació que es farà al compte d'instagram @cinemalliure!

Publicitat
També t'agradarà