Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Carnaval a La Paloma

  • Locals de nit
  1. La Paloma
    La Paloma
  2. La Paloma
    La Paloma
  3. La Paloma
    La Paloma | Coco Maria
Publicitat

Time Out diu

El cap de setmana del 9 i 10 de febrer La Paloma celebra Carnaval amb Mainline Club i presenta a Coco Maria + Donna Leake + Much Boogaloo

Si voleu gaudir d’una bona festa (o de dues!) el cap de setmana de Carnaval, preneu nota. Divendres 9 de febrer, el col·lectiu Mainline Club, referent a l’escena electrònica de vanguarda de Barcelona, torna a La Paloma per celebrar Carnaval. Integrat per set djs i productors (Yung Prado, Marcelo Pantani, JP Sunshine, Nile Fee, John Heaven, Daniel 2000 i Guim), han col·laborat amb diversos segells internacionals com Public Possession, Mutual Pleasure, Young Ethics, MMODEMM Frankfurt... i s'alternen punxant als millors clubs del país i de l’estranger. En aquesta ocasió es reuneixen amb Toccororo, Daniel 2000, John Heaven, Nile Fee i Anruna per celebrar el Carnaval a la mítica sala La Paloma. Aconseguiu les vostres entrades i no us ho perdeu!

I el cap de setmana continua a La Paloma, perquè dissabte dia 10 presenta un set amb molt de ritme, a càrrec de Coco Maria, Donna Leake i Much Boogaloo, resident a Oblicuo Hi-Fi Bar i a Marula Cafè i que serà l’encarregat d’obrir l’escenari i preparar l’ambient.
Després serà el torn de Coco Maria, una selectora mexicana que ha estat resident a Londres i Berlin. Fascinada pels ritmes afro-latin, els seus sets inclouen una selecció entre alegre i obscura de samba, charanga, cumbia, jazz i boogie. I, per tancar la nit, també hi haurà Donna Leake, dj britànica resident a NTS, coneguda per les seves seleccions curades, nombroses produccions i bon gust innegable. Esteu disposats a ballar? Doncs feu-vos ja amb les vostres entrades!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà