Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Paloma: Sessions de DJ

  • Locals de nit
Bongo Lounge
Bongo Lounge
Publicitat

Time Out diu

Aquest novembre la Paloma vibrarà amb les sessions de Bongo Longue i Poly-Rythmo Club

La Paloma presenta aquesta temporada de tardor dues sessions de DJ durant dos dissabtes de novembre. Dissabte 4 de novembre a les 23 h se celebra la segona Bongo Longue de la temporada. Els assistents podran ballar al so d’un autèntic conglomerat d’estils musicals: des del house fins a l’afrolatin, passant pel funk o el disco, amb la participació dels reconeguts DJ’s Jesús Jodar i Albert Cohen de Magnetizm.

A més, es comptarà amb els DJs residents i fundadors de la festa, els Dope Brother
Professor Angel Dust i Diego Delippo; amb el gran DJ Xavi Pum i amb l’Afrolatin Jam All Stars Orquestra amb música en viu. Ballarins, músics i visuals s’uniran a l’escenari per ampliar l'experiència musical.

Dissabte 11 de novembre a les 18 h retornarà el Poly-Rythmo Club: una festa tropical que combina ritmes de disco, house, Afrobeat, Highlife, Champeta, Zouk, Soca, Kwaito i edits brasilers. S'ha convertit en una tradició en l'escena musical de Barcelona que transforma la pista de ball en una discoteca del groove de la mà del DJ Nickodemus. 

Aquest dia es podrà gaudir també de l'espectacle de Sonido Tupinambala fundadora de Poly-Rythmo Club i Arnau Obiol, un artista local que està darrere del projecte Velmondo.

Les entrades ja estan disponibles.

Escrit per
Jana Serra

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà