Amanida de bonítol (Preu del plat: 10 €)
Preu del plat: 10 €

Quina agradable sorpresa d’estiu, trobar aquesta amanida de bonítol fresc, fet al punt a l’estil tataki, enriquit amb alvocat, mango i llimona dolça. Una frescor que es va sumar al plaer de la terrassa del Tonka, aquesta petita joia que atrau els bons paladars de la zona de Sant Antoni, gràcies a l’habilitat de la xef italiana-veneçolana- catalana Mayela. La seva oferta és fonamentalment de proximitat, amb bons productes i molt sana i gustosa, cosa que s’agraeix als vespres i les nits d’estiu. La Mayela també ens va suggerir, amb encert, un gaspatxo de cireres per començar. Refrescant, gustós, amb aquells punts àcids i dolços que omplen la boca d’un plaer fresc. Són dos plats econòmics, que bé justifiquen una visita a aquest petit joier.

Tonka
Marquès del Campo Sagrado, 27. T. 93 127 05 44.

Els plats estrella d'aquesta temporada

Deu creacions gastronòmiques sortides dels fogons barcelonins que hauríeu de tastar

Publicitat
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat