La carta ja és un bon recull d’algunes de les tapes més famoses d’altres bars de Barcelona. Hi trobareu el filet amb foie gras del Vaso de Oro i la barqueta de salmó del Quimet i Quimet. Mereixen menció especial les piruletes de cecina i formatge amb oli, una autèntica meravella difícil de trobar fora del nord d’Espanya. Les sofisticacions es deixen de banda. A La Sede cerquen la qualitat i el bon producte de la mateixa manera que ho fan als cellers de tota la vida que tant admiren. Tot i que a La Sede hi trobareu vi, són una autèntics fans de la bona cervesa, ben tirada. Per això, la birra d’aixeta és la txeca Urquell, i si encara sou més del morro fi, podreu mullar els morros amb una bona colla de cerveses, d’ampolla i tirador, artesanes. La Goretti va viure un temps a Itàlia i per això els productes italians no es podien obviar. Hi tastareu una bona colla d’aliments avinagrats que són difícils d’aconseguir a Catalunya: cebetes a la brasa, peperoncinis, tomàquets secs farcits de tàperes i tonyines i altres delicadeses que es poden acompanyar amb l’Spritz de la casa.
La Sede

Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Jaume Piquet, 1
- Sarrià
- Barcelona
- 08017
- Contacte
- Veure Web
- 93 140 04 01
- Transport
- Sarrià (FGC)
- Horaris
- De dt. a dj. de 18 a 23.30. Dv i ds. de 18.30 a 1 h.
Discover Time Out original video