Suc Restaurant

Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
És un restaurant d’aquells d’ell - ella: en Pep Badrinas, a la cuina, i la seva parella, la Verónica Aguilera, a la sala. Amb tres persones més, el Suc ja té prou equip per tirar endavant un bistronòmic amagat al nucli antic de Viladecans. Al menjador, on vell i nou s’enamoren, hi serveixen una cuina delicada i molt hortícola: pèsols ofegats amb alls tendres i botifarra negra; galta de vedella guisada al vi negre amb cremós de xirivia i pa d’espècies; filet de bou amb patates confitades, pebrots del piquillo i mantega de mostassa verda… El menú de degustació (36 €) conté algun d’aquests plats. El de tapes (nou platillos per 22 €) en té de ben suggeridors, com el salmó marinat al cafè amb xirivia o l’arròs a la cubana en miniatura.