Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arxiu Fotogràfic de Barcelona

  • Museus i institucions
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Publicitat

Time Out diu

L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona va ser creat el l 1931 i està ubicat a la segona planta de l’antic Convent de Sant Agustí. Té un fons amb més de dos milions de fotografies des de 1839 fins a l’actualitat amb la ciutat de Barcelona com a temàtica principal.

L’arxiu és una realitat gràcies a les donacions i col·laboracions de fotògrafs professionals i amateurs, editorials, personalitats de la societat barcelonina, institucions, famílies, ciutadans i el mateix Ajuntament.

És un espai amb sales de consulta i de treball, laboratoris, set dipòsits per a la custòdia de fotografies i una nova sala d’exposicions on es mostraran periòdicament fotografies dels seus fons.

Detalls

Adreça
Pl. Pons i Clerch, 2
Ciutat Vella
Barcelona
Transport
Arc de Triomf (M: L1), Jaume I (M: L4)
Preu
Gratis
Horaris
De dl. a ds., de 10 a 19 h. Dg. i festius tancat

Què hi ha ara mateix

'Del pictorialisme a la modernitat. Centenari de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya' a l'Arxiu Fotogràfic

  • Fotografia

'Del pictorialisme a la modernitat. Centenari de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya' és una selecció de l'Agrupació recollida a l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona des del 9 juny al 29 d'octubre. Les mostres exposades abasten des del moviment del pictorialisme, expandit als anys vint i trenta, fins a les noves propostes estètiques sorgides en la renovació dels anys cinquanta. Aquests dos moments representen períodes destacats en la història de la fotografia a Catalunya.  Podeu visitar aquesta exposició de dilluns a dissabte de les 10 a les 19 h, i diumenge i festius de 10 a 14 h. L'entrada és gratis. 

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà