Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Balenciaga. L'elegància del barret' al Museu del Disseny de Barcelona

  • Museus i institucions, Moda i indumentària
  1. Barret, febrer de 1961 (model 71)
    Foto: Museu del Disseny de BarcelonaBarret, febrer de 1961 (model 71)
  2. Toque violette et bijou doré. Casquet, agost de 1959
    Foto: Museu del Disseny de BarcelonaToque violette et bijou doré. Casquet, agost de 1959
  3. Pillbox, febrer de 1955 (model 69)
    Foto: Museu del Disseny de BarcelonaPillbox, febrer de 1955 (model 69)
Publicitat

Time Out diu

Fins al 3 d'octubre, gaudiu de la primera exposició internacional centrada en els barrets i les lligadures de Cristóbal Balenciaga. En trobareu fins a 87!

No només si sou uns enamorats d'aquest complement heu de fer parada a aquesta exposició. També si sou uns fanàtics de la moda! I és que Cristóbal Balenciaga va ser un dissenyador de moda molt prestigiós, considerat, per molts, com un dels creadors més importants de l'alta costura.
Per aquesta ocasió, gràcies a la col·laboració i anys d'investigació conjunta de les col·leccions de barrets del Museu Cristóbal Balenciaga i del Museu del Disseny de Barcelona, fins al 3 d'octubre podrem veure l'exposició 'Balenciaga. L'elegància del barret'. Es tracta d'un fet històric! Ja que és la primera gran exposició internacional centrada en els barrets i les lligadures de Cristóbal Balenciaga, unes peces que va dissenyar i crear des de finals dels anys trenta fins al tancament de les cases de Balenciaga el 1968 en els seus departaments de barreteria de la casa d'alta costura a París i a Madrid.
Hi trobareu fins a 87 barrets! Entre ells, 78 es mostren individualment, 9 en conjunt i 1 vestit amb estola. Tots ells desprenen aquella personalitat inconfusible de Balenciaga, amb un estil i una forma molt característica, clàssica i minimalista, però sempre a l'última, ben trencadora. Una exposició que us permetrà aprofundir en el treball del dissenyador i les seves creacions!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà