Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right BORN DE NIT d’El Born CCM

BORN DE NIT d’El Born CCM

Museus i institucions, Història El Born Centre de Cultura i Memòria , Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera Fins al dissabte 18 setembre 2021
Born CCM
Foto: El Born CCM – Edu Pedrocchi Born CCM

Time Out diu

Durant les nits de juliol i agost, endinseu-vos en la Barcelona del 1700 amb visites guiades i itineraris nocturns pel conjunt arqueològic i el seus voltants

Les nits són màgiques, però si, a més, hi afegim història, el combinat és d'allò més interessant!
Aquest estiu El Born Centre de Cultura i Memòria enceta el cicle 'Born de nit 2021' amb què podreu viatjar a la Barcelona del 1700 a través de visites guiades i itineraris nocturns.
Serà durant juliol i agost i tant al conjunt arqueològic com al barri de la Ribera podreu gaudir d'històries que desconeixíeu i dades d'allò més interessants sobre la nostra història com a ciutat i país.
Els dimecres descobrireu la cara més fosca de Barcelona amb 'Crònica negra al Born'. Els dijous coneixereu el veïnat amb 'La ciutat del Born en 7 històries'. Els divendres podreu veure com va canviar la ciutat amb 'Rec, Ribera, Born. Una ruta pel 1700'. I els dissabtes gaudireu de diverses propostes com 'Façanes que parlen de ciutat' o 'Les veus silenciades. Les dones del 1700'. A quina us apuntareu?

Per Time Out en col·laboració amb El Born Centre de Cultura i Memòria

Detalls

Lloc de la ubicació El Born Centre de Cultura i Memòria
Web del lloc elbornculturaimemoria.barcelona.cat
Telèfon de la ubicació 93 256 68 50
Adreça Pl Comercial, 12
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Barcelona
08003
Transport Barceloneta (M: L4), Jaume I (M: L4)

Dates i hores

També t'agradarà