Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Carrie Mae Weems al KBr

  • Museus i institucions
Carrie Mae Weems. La orilla del tiempo. La Antigua Roma, de la serie “Deambulando”,
Foto: Fundació Mapre / Cortesía de la artista y la Jack Shainman GalleryCarrie Mae Weems. La orilla del tiempo. La Antigua Roma, de la serie “Deambulando",
Publicitat

Time Out diu

'Un gran giro de lo posible' és l'exposició que revisa les obres de l'artista cronològicament

El Centre de Fotografia KBr acull part de l'exposició 'Un gran giro de lo posible' dedicada a la trajectòria professional de l’artista Carrie Mae Weems. La mostra, que es pot visitar del 5 d’octubre al 15 de gener, revisa cronològicament el treball de l’autora des dels seus inicis i subratlla la seva visió avançada i esperançadora sobre el futur. 

Mae Weems ha dedicat totes les seves obres a la lluita contra la injustícia i la violència amb l’esperança de poder fer d’aquest un món millor. El seu art aborda qüestions com el gènere, la raça, la societat de classes o aspectes polítics. Tot i que majoritàriament s’ha dedicat a la fotografia, també aborda les qüestions socials des de la 'performance' fins al vídeo o la instal·lació. 

L’exposició l’ha organitzat la Fundació Mapfre en col·laboració amb la Fundació Foto Colectania, per això, algunes de les obres també es poden veure a la seu d’aquesta última. 

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà