Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Casals en Família al Museu d'Arqueologia de Catalunya

  • Museus i institucions, Història
Casal en família
Foto: Museu d'Arqueologia de CatalunyaCasal en família
Publicitat

Time Out diu

Fins al 15 de juliol, passeu les tardes en família i a la fresca al museu gaudint d'activitats carregades de diversió

Excavar, descobrir l'art de les nostres societats passades o aprendre com vivien. Tot això és el que us espera aquest estiu, fins al 15 de juliol, al Museu d'Arqueologia de Catalunya!
De dimarts a dijous de 17 a 19 h, us hi esperen un seguit d'activitats pensades especialment perquè les gaudiu en família. A més, el seu preu per activitat també inclou l’entrada al museu!
Podreu gaudir de l'activitat 'Vine a cavar' i aprendre des de com és el treball d'una arqueòloga, fins a saber com es troben les peces, com es determina a quina època pertanyen o per a què poden servir. O experimentar amb 'Els colors ibers', on aprendreu els procediments de la tintoreria ibera i realitzareu una petita peça teixida. O descobrir 'Com vivien els nostres avantpassats?' a través de les claus del procés d’humanització que va durar milers d’anys i aprofundir en el paleolític. Us hi animeu?
Serà imprescindible fer la reserva prèvia al telèfon 93 423 21 49 o per mail al macvisites.acdpc@gencat.cat. I recordeu-ho: l’activitat es pot veure anul·lada si no s’arriba al mínim de l’aforament.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà