Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dones. Entre Renoir i Sorolla

  • Museus i institucions, Art i disseny
Auguste Renoi al Museu Diocesà
Foto: Museu Diocesà
Publicitat

Time Out diu

L'exposició té com a protagonista a la dona de finals del segle XIX amb una selecció de 44 pintures i escultures d'artistes com Renoir, Sorolla, Rusiñol i Hugué

Una nova exposició que té com a protagonista a la dona de finals del segle XIX s'ha inaugurat al Museu Diocesà de Barcelona. 'Dones. Entre Renoir i Sorolla' es podrà veure fins al 25 de setembre i està formada per una selecció de 44 pintures i escultures d'autors de finals del segle XIX i inicis del XX.

L'exposició plasma els canvis socials que van protagonitzar les dones en aquest període de la història a través de les obres d'Auguste Renoir, Joaquín Sorolla, Santiago Rusiñol, Ramon Casas, Joaquim Torres-García i dels escultors Manolo Hugué, Josep Clará, Josep Llimona i Pablo Gargallo.

'Dones. Entre Renoir i Sorolla' es distribueix en diversos àmbits: la dona i la intel·lectualitat, el retrat, l’univers interior, els nus i la conquesta de l’espai exterior per la dona. A més, la mostra integra també una selecció de peces del fons del Museu Diocesà de Barcelona i recupera la memòria de dues dones extraordinàries que van viure en la Barcelona d’aquell temps: Dorotea de Chopitea i Sor Eulàlia Anzizu.

Escrit per
Ainhoa Echeverría

Detalls

Adreça
Preu
8 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà