1. 'Ex-Designer Project Bar' de Martí Guixé I DHUB
  'Ex-Designer Project Bar' de Martí Guixé I DHUB
 2. 'Ex-Designer Project Bar' de Martí Guixé I DHUB
  'Ex-Designer Project Bar' de Martí Guixé I DHUB
 3. 'Ex-Designer Project Bar' de Martí Guixé I DHUB
  'Ex-Designer Project Bar' de Martí Guixé I DHUB
 4. 'Ex-Designer Project Bar' de Martí Guixé I DHUB
  'Ex-Designer Project Bar' de Martí Guixé I DHUB
 5. 'Ex-Designer Project Bar' de Martí Guixé I DHUBI Photographer: Inga Knoelke
  'Ex-Designer Project Bar' de Martí Guixé I DHUBI Photographer: Inga Knoelke
 6. 'Ex-Designer Project Bar' de Martí Guixé I DHUBI Photographer: Inga Knoelke
  'Ex-Designer Project Bar' de Martí Guixé I DHUBI Photographer: Inga Knoelke
 • Museus i institucions
 • Disseny HUB

'Ex-Designer Project Bar' de Martí Guixé al DHUB

Del 23 de maig al 25 d'agost, al DHUB es podrà veure un objecte-sala produïda íntegrament mitjançant impressió 3D i amb un interiorisme dissenyat en digital

Time Out en col·laboració amb DHUB
Publicitat

Time Out diu

El Disseny Hub Barcelona estrena un nou bar. No és un bar qualsevol: són les restes d’un antic bar que Martí Guixé va idear i imprimir íntegrament amb tecnologia 3D, durant gairebé 5 anys en un local del carrer Entença de Barcelona, i que va tancar a conseqüència del confinament.

Comissariat per Teresa Bastardes, cap de col·leccions del Museu del Disseny - DHub, ‘l'Ex-Designer Project Bar’ també mostra el procés de producció del bar (2015 - 2020), que estava obert al públic a la vegada que s’estava muntant, tota una acció performativa que va més enllà de la mera construcció. A banda, la instal·lació mostra com es va desmuntar l'establiment, i, sens dubte, les peces originals produïdes per al bar com rajoles, vaixella, gots, estris o mobiliari (tot en impressió 3D!).

"El fet de portar l'Ex-Designer Bar a un museu el converteix en un objecte, en una ruïna i un jaciment arqueològic del futur", reflexiona l’autor de l’obra. Un objecte exempt que obre interrogants al voltant de la democratització de la producció industrial i el rol de l'artesà, ja que gràcies a la tecnologia de la impressió 3D es culmina el somni de l'autosuficiència de la producció local, desvinculada dels grans sistemes de fabricació global. Guixé, iniciador del ‘food design’, és un dels dissenyadors barcelonins amb una trajectòria internacional més extensa i aquesta és la seva primera exposició individual en un museu a Barcelona. Us deixareu caure pel bar de Guixé al DHub?

Detalls

Adreça
Disseny HUB
Plaça de les Glòries Catalanes,38
Barcelona
08018
Transport
Glòries (L1)

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà