Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Experiència kinètica al Museu de la Música. Dirigeix L’Orquestra, dirigeix la Banda!

Experiència kinètica al Museu de la Música. Dirigeix L’Orquestra, dirigeix la Banda!

Museus i institucions, Música Museu de la Música , Fort Pienc Fins al dimecres 22 desembre 2021
Museu de la Música, experiència kinètica
Foto: Museu de la Música

Time Out diu

Si visiteu el Museu de la Música, us podreu convertir en directors de l’orquestra OBC i la Banda Municipal de Barcelona per una bona estona. Aprofiteu-ho!

El Museu de la Música proposa una experiència kinètica per tal de donar via lliure al director d’orquestra que porteu dins. Qui no ha volgut mai agafar la batuta i provar de dirigir una orquestra? Doncs ara no només ho podreu fer, sinó que, a més, us posareu al capdavant de dues formacions de pes: l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i la Banda Municipal de Barcelona. I les obres que podreu fer sonar són dues de les peces clàssiques preferides pel gran públic: la ‘Novena Simfonia’ de Beethoven (el conegut ‘Himne de l’Alegria’) i el Preludi de l’òpera ‘Carmen’ de Bizet. El resultat és tot un espectacle que, a més, ha comptat durant els enregistraments amb la participació dels cors Lieder Càmera i del Cor Madrigal. Us sentireu uns veritables professionals de la música!

Per Time Out en col·laboració amb el Museu de la Música

Detalls

Lloc de la ubicació Museu de la Música
Web del lloc www.museumusica.bcn.cat
Telèfon de la ubicació 93 256 36 50
Adreça Lepant, 150
El Fort Pienc
Barcelona

Transport Marina (M: L1), Glòries (M: L1)

Dates i hores

També t'agradarà