Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'El millor disseny de l'any' al Museu Hub Barcelona

  • Museus i institucions, Art i disseny
  1. 'El millor disseny de l'any' - Disseny HUB Barcelona
    Foto: FAD'El millor disseny de l'any' - Disseny HUB Barcelona
  2. 'El millor disseny de l'any' - Disseny HUB Barcelona
    Foto: FAD'El millor disseny de l'any' - Disseny HUB Barcelona
  3. 'El millor disseny de l'any' - Disseny HUB Barcelona
    Foto: FAD'El millor disseny de l'any' - Disseny HUB Barcelona
Publicitat

Time Out diu

Un any més, el FAD ens porta els millors treballs de disseny gràfic, industrial, arquitectura i art del darrer any. I ho complementa amb activitats paral·leles!

Quines han estat les tendències més 'top' en el món del disseny durant els últimos mesos? Quins colors han predominat? Quines invencions ens han deixat amb la boca oberta? I, la pregunta més important, com, on i quan podem alimentar-nos de totes aquestes innovacions de cop?
Doncs a l'exposició anual 'El millor disseny de l'any' del Disseny Hub Barcelona que estarà oberta a tothom sense reserva prèvia fins a l'agost. És una de les cites imprescindibles pels amants del disseny i de tots aquells que vulguin conéixer de ben a prop en quin estat es troba el món del disseny a casa nostra.
Organitzada per la FAD, en col·laboració amb el Museu del Disseny, l'exposició recull els treballs de les 4 associacions de diferents disciplines que la formen: els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme i els Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura i disseny (ARQUIN-FAD), els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual (ADG-FAD), els Premis ADI de disseny industrial i cultura del disseny (ADI-FAD), i els Premis FAD d’Art (A-FAD) a la creació artística.
A més, aquest any estem de doble celebració perquè l'exposició es complementarà amb una programació paral·lela en què podem trobar activitats com una conferència de l’arquitecte Ricardo Bofill sobre la seva obra al Disseny HUB Barcelona, la projecció del documental 'Milton Glaser: To
Inform & Delight' a la Filmoteca de Catalunya o diverses taules rodones a la seu de Cosentino, entre d’altres. Us apunteu a celebrar 'el millor disseny de l'any'?

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà