Solstici
Foto: CosmocaixaCX60CW 1873 A. and C. Black Map or Chart of the Solar System
  • Museus i institucions

Festa del Solstici

El Cosmocaixa organitza diferents activitats divulgatives a l’aire lliure per festejar el solstici d’estiu

Publicitat

Time Out diu

El Cosmocaixa acull la Festa del Solstici el dissabte 18 de juny, que omplirà la Plaça de la Ciència del museu d’activitats per commemorar aquest esdeveniment astronòmic. Al llarg del dia hi haurà diverses activitats divulgatives a l'aire lliure per celebrar el solstici.

La festa estarà plena d'activitats de 16 a 20 h i clourà amb un concert a les 21 h. Des de les 16 fins a les 18 h, es faran les observacions solars amb telescopis, a càrrec d'Aster. Els visitants podran observar les taques i el moviment solar. A les 19 h, hi haurà els monòlegs científics, on quatre dels integrants de Big Van Ciencia, el col·lectiu dedicat a la divulgació científica a través de formacions, activitats educatives innovadores i espectacles, faran xerrades molt entretingudes sobre temes d’interès científic relacionats amb el Sol. A les 21, actuarà Tori Sparks qui ha creat un repertori compost de temes propis i d’altres de molt coneguts pel públic, que tenen el Sol com a fil conductor i font d’inspiració.

La Festa del Solstici es tracta d’una iniciativa complementària organitzada amb motiu de l’exposició 'El Sol. Vivint amb la nostra estrella', produïda en col·laboració amb el Science Museum de Londres. Per això, el dia 18 també es podran fer visites comentades a l’exposició a les 13 h, les 18 h, les 19 h i les 20 h.

Detalls

Adreça
Preu
6 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà