1. Fundació Miró
    Fundació MiróFundació Miró
  2. Fundació Miró
    Fundació Miró
  3. Fundació Joan Miró. Centre d’Estudis d’Art Contemporani, Barcelona
    ©Pere Pratdesaba
  • Museus i institucions | Art i disseny
  • Sants - Montjuïc

Fundació Joan Miró

El museu alberga més de 14.000 obres de Joan Miró, la col·lecció pública més completa de l'artista

Publicitat

Time Out diu

L'obra de l'artista és present en diversos racons de la ciutat, des del seu 'Mosaic del Pla de l'Os' a la Rambla fins a la famosa 'Dona i ocell' al parc de Joan Miró. Però si voleu veure la col·lecció pública més completa de la seva obra, la trobareu a la Fundació Joan Miró. Situada a Montjuïc, és un dels millors museus de Barcelona

La col·lecció de la Fundació Joan Miró

Joan Miró, nascut el 1893 a Barcelona, destaca per les seves internacionalment reconegudes pintures abstractes, encara que es va iniciar en la figuració amb influències d'estils molt diversos. A més de 217 pintures, l'edifici dissenyat per Josep Lluís Sert també alberga escultures, tèxtils, ceràmiques, i tots els dibuixos de l'artista.

I encara hi ha més. A la Fundació, a més de l'obra de Miró, també podreu veure obres d'altres artistes com a homenatge, entre els quals es troben Marcel Duchamp, Max Ernst o Antoni Tàpies.

Horaris i preus de la Fundació Joan Miró

El museu obre de dimarts a diumenge des de les 10 a les 19 h. L'entrada té un preu de 15 €, però us podeu estalviar un euro si la compreu per internet, que us costarà 14 €. Els estudiants de 15 a 30 anys, els majors de 65 i els titulars del carnet de Biblioteques de Barcelona compten amb una tarifa reduïda de 7 €. Els menors de 15 anys i els aturats hi poden accedir gratis, i el museu ofereix jornades de portes obertes en dies com Santa Eulàlia.

Si us interessa fer una visita guiada, la Fundació organitza regularment visites comentades per a conèixer l'obra de Joan Miró.

Com arribar a la Fundació Joan Miró?

El museu està situat a la muntanya de Montjuïc. Si opteu per anar-hi caminant, podeu aprofitar per a descobrir preciosos llocs als voltants de la Fundació, com els jardins de Laribal. Si preferiu arribar-hi en transport públic, podeu agafar els autobusos 55 i 150, o el funicular des de Paral·lel.

Detalls

Adreça
Parc de Montjuïc, s/n
Sants-Montjuïc
Barcelona
08038
Transport
Espanya (M: L1, L3; FGC) Autobús 55 i 150 Funicular des de Paral·lel (M: L2, L3)
Preu
15 € (14 € en línia) / 7 € reduïda
Horaris
De dt. a dg. de 10 a 19 h. Dl. tancat
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà