Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Moco Museum

 • Museus i institucions
 • El Gòtic
 • preu 1 de 4
 1. Moco Museum
  Moco MuseumMoco Museum
 2. Sala d'art immersiu
  Moco MuseumSala d'art immersiu
 3. Moco Museum Barcelona
  Foto: Moco Museum Barcelona
 4. Moco Museum Barcelona
  Foto: Moco Museum Barcelona
Publicitat

Time Out diu

El nou museu d'art modern i contemporani de la ciutat on trobareu peces d'artistes com Dalí, Bansky, Andy Warhol i Basquiat, entre d'altres.

Si teniu Instagram, és gairebé impossible que no hàgiu vist alguna fotografia d'aquest museu. El Moco Museum es va inaugurar per primera vegada a Amsterdam l’any 2016 i, després de l’èxit a Holanda, on ja acumulen més de 3 milions de visitants, els col·leccionistes Lionel i Kim Logchies van obrir al públic la segona ubicació d'aquest museu a BarcelonaHi trobaràs peces d’artistes com el britànic Damien Hirst, l’anònim artista de carrer Banksy, el fotògraf David Lachapelle, l’icònic Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, o Salvador Dalí. 

El museu, a part de programar exposicions, vol acollir el nou paradigma de l’art visual, i per això compta amb una sala d'art digital immersiu dissenyada pels artistes danesos Studio Irma, on el públic pot veure obres digitals d'autoria certificada, que estan revolucionant el mercat de l'art. 

Si us esteu preguntant d'on ve el seu curiós nom, heu de saber que Moco és la unió de les paraules 'modern' i 'contemporani', que fan referència al tipus d'art que hi ha en aquest museu. Podrà sonar millor o pitjor en algunes llengües, però estem convençuts que segur que no us oblideu d'ell. 

Al seu interior amaga diverses sorpreses i exposicions innovadores a Europa. Per exemple, us cridarà l'atenció la petita sala dedicada als NFT's, el primer espai d'aquesta mena d'art digital que es pot veure a tot el continent. Un altre espai que no us deixarà indiferents és Diamond matrix, preparat per Studio Irma, una sala de jocs infinita amb l'efecte d'un calidoscopi. 

Quant val el Moco Museum?

El preu de l'entrada a la porta és de 17,50 euros (12,50 per a estudiants i gratuïts per als menors de 9 anys). En canvi, els preus a la web són de 14,50 euros i 9,50 per a estudiants i grups entre 10 i 17 anys. Malgrat els rumors, malhauradament el Moco Museum de Barcelona no té cap dia fixe de portes obertes amb entrada gratis, de moment.

Quins artistes es poden veure al Moco Museum?

L'espai compta amb peces d'artistes com Damien Hirst, Banksy, David Lachapelle, Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, o Salvador Dalí, entre d?altres. A més, també hi ha obres d'artistes emergents com David La Chapelle, Hayden Kays, Harland Miller i Nick Thommen.

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig

Detalls

Adreça
Palau Cervelló
Carrer Montcada, 25
Barcelona
08003
Preu
Entrada general: 17,50 €; estudiants: 12,50 €; menors de 9 anys gratis
Horaris
Tots els dies les 24 hores
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà