Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Museus i institucions, Història natural El Besòs i el Maresme
Museu Blau
Museu Blau

Time Out diu

El Museu Blau es va inaugurar el 2011 al Parc del Fòrum i forma part del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Ocupa 9.000 metres quadrats distribuïts en dues plantes i al gran vestíbul ens dóna la benvinguda l’esquelet d’una balena que va varar a la platja de Llançà el 1862.

El Museu s’estructura al voltant de diferents instal·lacions i espais, la mostra de referència Planeta Vida (un viatge per la història de la vida i la seva coevolució amb el nostre planeta), espais per exposicions temporals, la Mediateca, el Niu de Ciència (per a nens de 0 a 6 anys), aules, sala d’acte, tallers, cafeteria i botiga.

Publicat

Detalls

Adreça Pl. de Leonardo da Vinci, 4-5
Sant Martí
Barcelona
08019
Transport El Maresme/Fòrum (M: L4)
Preu 6 €. Reduïda: 2,70 €. Museu i Jardí Botànic: 7 €. Reduïda: 3.5 €. Entrada gratuïta: tots els dg. a partir de les 15 h, el primer dg. de cada mes (tot el dia)
Contacte
Horaris D'octubre a febrer: de dt. a dv., de 10 a 18 h. Ds., de 10 a 19 h. Dg. i festius, de 10 a 20 h. De març a setembre: De dt. a ds., de 10 a 19 h. Dg. i festius de 10 a 20 h

Què hi ha ara mateix

Tria una data

a

Si us plau, tria dues dates vàlides

La primera data no pot ser posterior a la segona data

No s’han trobat activitats per a les dates seleccionades

  • Història natural Fins al dimarts 10 maig 2022
També t'agradarà