Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

  • Museus i institucions
  • El Besòs i el Maresme
Museu Blau
Museu Blau
Publicitat

Time Out diu

El Museu Blau es va inaugurar el 2011 al Parc del Fòrum i forma part del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Ocupa 9.000 metres quadrats distribuïts en dues plantes i al gran vestíbul ens dóna la benvinguda l’esquelet d’una balena que va varar a la platja de Llançà el 1862.

El Museu s’estructura al voltant de diferents instal·lacions i espais, la mostra de referència Planeta Vida (un viatge per la història de la vida i la seva coevolució amb el nostre planeta), espais per exposicions temporals, la Mediateca, el Niu de Ciència (per a nens de 0 a 6 anys), aules, sala d’acte, tallers, cafeteria i botiga.

Detalls

Adreça
Pl. de Leonardo da Vinci, 4-5
Sant Martí
Barcelona
08019
Transport
El Maresme/Fòrum (M: L4)
Preu
6 €. Reduïda: 2,70 €. Museu i Jardí Botànic: 7 €. Reduïda: 3.5 €. Entrada gratuïta: tots els dg. a partir de les 15 h, el primer dg. de cada mes (tot el dia)
Horaris
D'octubre a febrer: de dt. a dv., de 10 a 18 h. Ds., de 10 a 19 h. Dg. i festius, de 10 a 20 h. De març a setembre: De dt. a ds., de 10 a 19 h. Dg. i festius de 10 a 20 h

Què hi ha ara mateix

Una mirada LGTBI+ a Planeta Vida

  • Instal·lació

'Una mirada LGTBI+ a Planeta Vida' és l'exposició permanent del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i proposa un recorregut per la diversitat sexual dins del món animal amb una perspectiva LGBTIQ+. S'allunya dels estereotips i dels preceptes socials imposats per l'ésser humà per conèixer la naturalitat afectiva, sexual i de gènere dels animals a través de 12 panells que conviden a reflexionar sobre aquesta diversitat: quants sexes hi ha? Què és l'hermafroditisme? Què és la intersexualitat? Cal més d'un individu per reproduir-se? La ciència i la cultura creen espais i discursos amb un gran potencial per promoure la igualtat. 'Una Mirada LGTB+ a Planeta vida' vol fer veure que la diversitat és natural i fer-nos reflexionar sobre el discurs científic i sobre com aquest s’adapta als discursos tradicionals de les societats, en lloc de mostrar la realitat tal com és: diversa. L'accés a l'exposició s'inclou amb l'entrada del museu (6 €).

Publicitat
També t'agradarà