1. Museu de la Música
  2. Museu de la Música
    © Rafael Vargas
  3. Museu de la Música
    © Sara Guastevi
  • Museus i institucions | Història
  • Fort Pienc

Museu de la Música

En aquest museu podreu descobrir instruments originals d'altres èpoques i cultures, i tocar-ne alguns al final del recorregut

Publicitat

Time Out diu

Probablement, aquest no és un dels primers museus que us venen al cap en pensar en l'oferta cultural de la ciutat, però és un museu de Barcelona que hauríeu de conèixer. Si sou amants de la música, o esteu interessats en la història dels instruments de diferents cultures, és una visita que no us podeu perdre.

Instruments curiosos d'arreu del món

La visita comença amb una introducció a la diversitat d'instruments i músiques, seguida d'un recorregut cronològic en el context europeu des de l'edat mitjana fins a l'actualitat. Després, s'ofereix una mirada a altres continents i cultures, als seus instruments i tradició musical.

La col·lecció compta amb més de 2.400 instruments, dels quals hi ha 500 exposats, a més d'objectes i obres d'art. Sabeu el que és un kantil o un chitarrone? Aquí els podreu conèixer juntament amb moltíssims més instruments originals i curiosos de diferents parts del món.

A més, l'arxiu històric compta amb donacions i llegats de músics notables com Isaac Albéniz o Enric Granados, des de partitures originals fins a fotografies i cartes.

Tota l'exposició està acompanyada de projeccions i dispositius interactius. Destaca especialment la sala final, on podreu tocar lliurement diversos instruments musicals.

Horari i preu del Museu de la Música

El museu està obert de dimarts a diumenge. Dimarts i dimecres, obre de 10 a 18 h. Dijous, de 10 a 21 h. I de divendres a diumenge, de 10 a 19 h.

L'entrada general costa 6 €. Els joves d'entre 16 i 29 anys, majors de 65 anys, estudiants de música i titulars del Carnet Jove o de Biblioteques poden accedir per 4,5 €. Els menors de 16 anys poden entrar gratis.

Quan visitar gratis el Museu de la Música?

Si voleu visitar el museu de manera gratuïta, podeu fer-ho cada primer diumenge de mes, tots els diumenges a partir de les 15 h, i tots els dijous de 18 a 21 h. A més, el museu celebra jornades de portes obertes en ocasions com a Santa Eulàlia, el Dia de la Música o La Mercè.

Detalls

Adreça
Lepant, 150
El Fort Pienc
Barcelona
Transport
Marina (M: L1), Glòries (M: L1)
Preu
6 € / Reduïda 4,5 € / Gratis dg. i dj. a la tarda
Horaris
Dt. i dc. de 10 a 18 h. Dj. de 10 a 21 h. Dv., ds. i dg. de 10 a 19 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà