Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Nit dels Museus 2022

  • Museus i institucions
  1. Museu del Disseny
    Foto: Robert Ramos
  2. MUHBA Refugi 307
    Foto: Robert Ramos
  3. La Virreina Centre de la Imatge
    Foto: Robert Ramos
Publicitat

Time Out diu

El 14 de maig de les 7 del vespre fins a la 1 de la matinada, celebreu la festa dels museus explorant-los i apuntant-vos a més de 60 activitats!

Caminar pels carrers de Barcelona i veure anunciat en cartells que La Nit dels Museus recuperarà enguany la seva esplendor és una gran alegria que ha dibuixat més d'un somriure als veïns i veïnes de la ciutat.
El 14 de maig, des de les 7 del vespre fins a la 1 de la matinada, podrem tornar a colar-nos gratuïtament a 75 equipaments i espais de fins a vuit municipis de l’àrea metropolitana: Barcelona, Badalona, Cornellà, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Adrià, Sant Joan Despí i Santa Coloma.
Heu llegit bé el número, 75 equipaments i espais als què, respecte a l'edició anterior, s'incorporen la Porta de Mar i el Temple d’August (MUHBA), el Jardí Botànic del Museu de Ciències Naturals, el Museu de la Xocolata, el del FC Barcelona, l’Opisso, el Palau Robert, el Santa Mònica i la Torre de la Miranda, de Cornellà de Llobregat.
Enguany també se supera el nombre d'activitats: més de 60, algunes amb inscripció prèvia, en què destaquen visites guiades, algunes teatralitzades com la del Museu Marítim; teatre com el que proposa el Museu d'Història de la Immigració o l'Arts Santa Mònica, dansa com la de Tecla Sala i l'Institut del Teatre, i espectacles variats com el del Museu d'Arqueologia. Fins i tot hi haurà temps per a tallers, jocs de pistes o instal·lacions participatives!
Consulteu tota la programació i traceu la vostra ruta pels museus que més il·lusió us faci visitar.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà