1. MNAC
  Ajuntament de BarcelonaMNAC
 2. Museu del Disseny
  Foto: Robert Ramos
 3. MUHBA Refugi 307
  Foto: Robert Ramos
 4. La Virreina Centre de la Imatge
  Foto: Robert Ramos
 • Museus i institucions

La Nit dels Museus 2024

El 18 de maig de les 7 del vespre fins a la 1 de la matinada, celebreu la festa dels museus explorant-los i gaudint d'activitats úniques i gratuïtes!

Rita Roig
Publicitat

Time Out diu

S'acosta la cita anual que ens obre les portes dels museus de Barcelona... durant la nit! Ja tenim tota la informació sobre la Nit dels Museus 2024: la llista de centres que faran portes obertes i les activitats gratis que s'hi programaran i els espectacles que no us podeu perdre. 

Quan és la Nit dels Museus 2024?

La Nit dels Museus tindrà lloc el dissabte 18 maig (coincidint amb el Dia Internacional dels Museus), des de les 7 del vespre fins a la 1 de la matinada. 

Quins espais es poden visitar gratis per la Nit dels Museus?

En aquest esdeveniment podrem tornar a colar-nos gratuïtament a 87 equipaments i espais museístics de 8 municipis de l’àrea metropolitana: Barcelona, Badalona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Santa Coloma de Gramenet. 

A més, hi haurà quatre espais que per primera vegada obriran les portes en La Nit dels Museus. Així, es podran visitar la Sala Barcelona, el Centre Martorell d’Exposicions (l’edifici del parc de la Ciutadella, que ara forma part del Museu de Ciències Naturals de Barcelona), el Museu de l’Art Prohibit i la Muralla Romana, que forma part del Servei d’Arqueologia de Barcelona.

Què es pot fer gratis per la Nit dels Museus a Barcelona?

El públic podrà escollir entre visitar exposicions de franc, tant temporals com permanents, i una vuitantena d’activitats diverses. Totes amb entrada gratuïta, si bé en determinats casos, sigui per motius d’aforament o per a un correcte desenvolupament de l’activitat, es requerirà inscripció prèvia.

Entre les aproximadament 170 activitats, n'hi ha de tan diverses que costa d'escollir què és el millor de la Nit dels Museus. Les més habituals seran les visites de diferents tipus a les col·leccions i exposicions temporals, però també hi haurà tallers, concerts, recitals, performances (com la de 7 hores de durada que s’instal·larà al  Santa Mònica)  i activitats artístiques, com la sessió de dibuix amb model en viu que oferirà el Centre Artístic de Sant Lluc. També hi haurà l’oportunitat de gaudir de l’espectacularitat d’alguns dels nostres espais preferits, com l’espectacle de videomapatge que omplirà de llum i color les Drassanes i la Galera Reial o la possibilitat d’accedir al Mirador Torre Glòries i contemplar la ciutat des de 125 metres d’altura. 

Quant dura la Nit dels Museus a Barcelona?

La Nit dels Museus 2024 durarà de les 19 h a la una de la matinada del dissabte 18 de maig. Consulteu tota la programació i traceu la vostra ruta pels museus que més il·lusió us faci visitar.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.barcelona.cat/lanitdelsmuseus/ca
Adreça
Preu
grat
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà