Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

teamLab. Art, tecnologia i natura

  • Museus i institucions, Ciència i tecnologia
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
teamLab 'Graffitti nature: lost, immersed and reborn'
teamLabteamLab 'Graffitti nature: lost, immersed and reborn'
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

El CaixaForum acull dues experiències immersives, multisensorials i col·laboratives per repensar la nostra relació amb l'entorn que ens envolta

CaixaForum es transforma en un gran ecosistema que barreja art, tecnologia i natura amb dues experiències immersives, participatives i multisensorials que ens conviden a repensar la nostra relació amb l'entorn. Es tracta d'una obra del col·lectiu de creadors japonesos teamLab, format per artistes, enginyers, matemàtics i arquitectes. Es podrà visitar fins al 9 de gener de 2022.

La primera experiència, 'Born from the darkness a loving, beautiful world', és una instal·lació interactiva on els visitants han de crear un món entre tots. A les parets es projecten un seguit d'ideogrames que amb les interaccions del públic aniran creant un paisatge únic de possibilitats infinites.

La segona és 'Graffitti nature: lost, immersed and reborn'. Es tracta d'un ecosistema on els visitants han de mantenir el fràgil equilibri entre la flora i la fauna. En aquest món conviuen flors, papallones i rèptils que evolucionaran en relació amb les accions del públic.

Detalls

Adreça
Preu
6 €
Horaris
De dl. a dg. de 10 a 20 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà