Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Vil·la Museu Pau Casals

Vil·la Museu Pau Casals

Museus i institucions, Art i disseny Fora de Barcelona

Time Out diu

La Vil·la Casals, la casa que Pau Casals es va fer construir al barri marítim de Sant Salvador, a tres quilometres del nucli urbà del Vendrell, és avui la seu del Museu Pau Casals. La casa  va ser concebuda inicialment com una petita casa d'estiueig que es va convertir al llarg dels anys i després de diverses intervencions en un edifici destacat, amb un harmoniós jardí al costat del qual hi havia una sala de concerts i unes sales per exposar la col·lecció d'art. El museu va ser actualitzat  el 2001 amb una museografia moderna que mostra l’esplendor de la casa i la trajectòria de Pau Casals com a home, músic i defensor de la pau.

El museu disposa de botiga, restaurant, sales d’exposicions temporals i organitza activitats familiars,  educatives i musicals.

Publicat

Detalls

Adreça
El Vendrell
43880
Contacte
Horaris Hivern: dt. a dv. de 10 a 14 i de 16 a 18 h. Ds. de 10 a 14 i de 16 a 19 h. Dg. i festius de 10 a 14 h. Estiu: dt. a ds. de 10 a 14 i de 17 a 21h. Dg. i festius de 10 a 14h. Tancat dl. i els dies 1, 5 i 6 de gener, 25 i 26 de desembre i 24 i 31 de desembre a la tarda.
També t'agradarà