Les millors BSO de Disney a càrrec de la Franz Schubert Filharmonia

Música, Clàssica i òpera
Franz Schubert Filharmonia
1/3
Franz Schubert FilharmoniaFranz Schubert Filharmonia
Franz Schubert Filharmonia
2/3
Foto: Martí E. BerenguerFranz Schubert Filharmonia
Franz Schubert Filharmonia
3/3
Foto: Martí E. BerenguerFranz Schubert Filharmonia

Time Out diu

El prestigiós director Marc Timón guiarà la Franz Schubert Filharmonia cap el meravellós món Disney i els seus temes més icònics

'Frozen', 'El Rei Lleó', 'Aladdin', 'La Bella i la Bèstia', 'Coco' i més! Els propers 15 i 16 de gener el Palau de la Música Catalana es convertirà en Disneyland gràcies a la música.
El director Marc Timón, gran estimat a casa nostra i aplaudit arreu del món, serà l'encarregat de dirigir la Franz Schubert Filharmonia per un repertori oníric que repassarà grans bandes sonores de l'univers Disney. Ho faran acompanyats de tres veus molt especials: Judith Tobella, soprano principal a 'Disney In Concert'; Manu Pilas, veu tenor del 'Bella Ciao' de la 'Casa de Papel', i el baríton Germán de la Riva.
Porteu-hi la canalla perquè serà un concert emocionant on podreu escoltar les cançons que formen part dels moments més màgics amb els més petits i també dels records més simpàtics de la vostra infància, ja que hi sonaran bandes sonores de tota la història de Disney.
Temes que ens han calat ben endins i ens han fet somiar de la mà dels personatges entranyables de les pel·lícules d'aquest univers. Un univers en què la música sempre ha tingut un pes important i ha donat vida a joguines, com a 'Toy Story', o ha fet volar paraigües, com a 'Mary Poppins'.
Voleu ben amunt i aconseguiu ja les entrades!

Detalls

També t'agradarà