Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona Eurovision Party 2023

  • Música
  • Arena Classic, Eixample
Citi Zēni al BCN Eurovision Party 2022
Foto: BCN Eurovision PartyCiti Zēni al BCN Eurovision Party 2022
Publicitat

Time Out diu

La segona edició de la festa eurovisiva se celebra al Sant Jordi Club el 25 de març

El Sant Jordi Club acull la segona edició del Barcelona Eurovision Party, amb més aforament i més nits d'espectacle que la de l'any passat. La festa eurovisiva del 2023, que consolida Barcelona en el circuit de les festes prèvies a la celebració d'Eurovisió, s'allarga durant tres dies amb actes diferents.

El dijous 23 de març, a la sala Arena Experience, se celebra l'Eurofans Club, la festa de benvinguda amb DJs eurovisius i de les organitzacions de fans d'Eurovisió (OGAE). L'endemà, a la Sala Apolo, hi ha l'Euro Queens Night, la festa que combina DJs amb música en viu dels exparticipants del festival Barei, Ronela Hajati i Efendi, a més de l'espectacle presentat per WRS. El dissabte 25 de març se celebra la festa grossa al Sant Jordi Club, la Barcelona Eurovision Party, on a banda de l'actuació d'artistes de l'edició 2023 del festival, també hi participen noms històrics com Eva Santamaría, Suzy, Poli Genova, Dami In i Destiny. 

Les entrades estan a la venda al seu web amb preus que varien entre els 35, 46 i 55 €, pel gran esdeveniment, i entre 12 i 20 € per la resta. També hi ha un paquet per les tres nits per 65 €. 

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.bcneurovision.com/
Adreça
Arena Classic
Diputació, 233
Eixample
Barcelona
08007
Transport
Universitat (Línies: L1-L2)

Dates i hores

19:30Euro Queens NightSala Apolo
Publicitat
També t'agradarà